Перший сніг: рятувальники тягли три автобуси та два автомобілі

Перший сніг: рятувальники тягли три автобуси та два автомобілі

На Вінниччині минулої доби погіршилися погодні умови. На дорогах допомоги потребували водії п’яти транспортних засобів. На поміч їм виїжджали рятувальники.

Так, ввечері 19 листопада у селі М'якохід Бершадського району рейсовий автобус Вінниця-Бершадь не зміг піднятися на підвищення. 

— По прибуттю рятувальників з'ясувалося, що на автошляху знаходиться ще два автобуси, які не можуть самостійно продовжити рух. Загалом у транспортних засобах знаходилося 22 пасажири. Рятувальники за допомогою буксирувального тросу витягли техніку на підйом, — зазначають у прес-службі рятувальників.

Також минулої доби допомоги рятувальників потребувало два водій автомобілів. Так, на автошляху Вапнярка-Тульчин з кювету бійці ДСНС витягли автомобіль «Фольксваген», а в Мурованокуриловецькому районі — автомобіль КІА.

Відео дня

Загалом до даних робіт долучилося 12 бійців ДСНС та 3 одиниці спецтехніки.

Читайте також:

Потрійне ДТП на Гайсинщині: загинула 14-річна дівчинка

Протест власників «євроблях»: перекриті дороги та мітинг під стінами ОДА

Вінницю від снігу цілу ніч чистило 685 двірників та 21 одиниця техніки

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сивашко

    не зміг піднятися на підвищення.

    потребувало два водій автомобілів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:05 Безкоштовні медичні тестування, майстер-класи з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 08:55 Вінниця завмерла у скорботі: в останню путь проводжають Назарія Гринцевича та Олега Остапенка 08:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Таїсію. Історія, заборони та прикмети 10 травня 21:17 «Відпочинок на природі — найкраща реабілітація». Дозвілля військових, які лікуються в центрах протезування photo_camera Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 21:11 До Небесного легіону приєднався Олександр Степанищев з Вінниччини 20:27 Що про мобілізацію ув’язнених думають військові? Ми запитали 20:17 З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки 19:21 У Вінниці відбудеться аукціон з продажу п'яти об'єктів нерухомості: стартова ціна від 200 тисяч 18:23 Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ став Олександр Трепак родом з Вінниці 17:19 У 23-х громадах Вінниччини посадять трояндові Алеї Слави 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для ухилянтів 16:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 15:23 У Вінниці під колесами потяга загинула 52-річна жінка 14:50 Тисячі вінничан на колінах зустрічали Назарія Гринцевича. Герой повернувся додому на щиті play_circle_filled 14:22 Шахрайський кол-центр ошукав українських фермерів на 2,5 мільйона гривень play_circle_filled photo_camera 13:24 П'яна вінничанка не розминулася з металевим парканом 12:25 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці?" (Новини компаній) 12:21 У Вінниці тимчасово відключатимуть газопостачання деяким споживачам. Адреси 11:55 Тренер Володимир Прошин у 75 років пройшов курси підвищення кваліфікації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up