Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт)

Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт)

Багато часу ми проводимо на роботі. Божевільний ритм сучасного життя часто не дозволяє нам повноцінно харчуватися в обідню перерву. Добре коли є можливість принести обід з дому, та не у всіх це виходить, і більшості з нас доводиться задовільнятись перекусами. Користь правильної та здорової їжі неможливо переоцінити, і важливий момент — їжа має приносити задоволення.

Сайт 20minut.ua підготував для вас огляд закладів, які пропонують вінничанам смачно пообідати з користю для здоров'я і в приємній атмосфері.

Зміст


Простір сімейного відпочинку "Asti"

Ми простір сімейного відпочинку "Asti". Наш заклад це не лише про веселі ігри в більярд та боулінг в колі друзів, це і про затишні дні народження та ніжні романтичні вечори з близькими людьми, це про смачні страви.

В нашому закладі ви можете щось смачненьке з основного меню, пісного меню, або ж завітати з колегами до нас на бізнес-ланч з понеділка по п'ятницю з 12:00 по 15:00 вартість якого від 150 грн.

Також ми будемо раді Вас бачити на наших тематичних вечорах та футбольних матчах. 

Гарантуємо вам гарне обслуговування, смачні страви та приємні емоції.

Інстаграм: asti.prostir
Фейсбук: Asti-простір-сімейного-відпочинку
Телефон: 096 256 68 88
Заклад знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова,39 (ТРЦ «Анастасія», 4 поверх)


Готельно-рестораний комплекс "Затишок"

Готель. Ресторан "Затишок" розташований в історичній центральній частині міста Вінниці, відомої як Садки, серед будиночків, які датуються минулим століттям. Наша садиба влітку зачаровує своїм затишним двориком з чудовим співом пташок та цвіркунів, які оселилися поруч. Взимку тут панує неймовірна тиша та спокій. 

У  ресторані пропонують страви сучасної та традиційної української та європейської кухонь. Подільський борщ, лежні, завиванці, картопля по-уланівськи, деруни, короп в кукурудзяній паніровці, шніцель за рецептами австрійських господинь прийдуть до вподоба нашим гостям.  

Готуємо з продуктів, які вирощені на власних господарствах та місцевими фермерами. Тому в кожну страву ще обов’язково  потрапляє частинка нашої любові та відданості своїй справі.

З 12.00 до 15.00 ми готуємо поживні комплексні обіди за домашніми рецептами. Вартість 150 грн.

Маємо дві комфортні зали, в яких можна відсвяткувати як великі бенкети, ювілеї, корпоративи, так і смачно попоїсти з діловими партнерами, друзями і великою дружною родиною. А тим, хто бажає усамітнитися, до душі прийдуться затишні VIP кімнати на 10 і 20 гостей.

На території встановлена зарядна станція для електромобілів наших гостей.

Працюємо з 11.00 до 22.00

Сайт: zatyshok.vn.ua
Інстаграм: zatyshok.vinnytsia
Фейсбук: zatyshokrestaurant 
Телефон: 096 252 12 12, (0432) 52 46 53
Адреса: м. Вінниця, вул. В. Отамановського, 12


Паб-ресторація "Кінь у протигазі"

"Кінь у протигазі" – це історичний паб-ресторація, присвячений подіям на початку XX століття, коли Вінниця кілька разів ставала столицею УНР, коли в Європі гримів джаз, а в Україні – бойові гармати, життя вирувало, а веселе та трагічне поєднувалося в один картатий візерунок.

Заклад вирізняється своєю атмосферою, яку можна відчути у  його оформленні та подачі вишуканих страв.

Перебувайте в історії, насолоджуйтесь оригінальними стравами та напоями в  різних залах ресторації як наприклад: офіцерському, солдатському чи навіть у вагоні потягу, прогулюючись екскурсійним маршрутом.

Ласкаво просимо в гості до Коня у Протигазі — мовчазного, та кмітливого свідка усіх перетворень, що сталися з Україною з тих часів.

До чого тут кінь?: horseingasmask.com.ua

Сайт: kinuprotugazi.choiceqr.com
Інстаграм: horse_in_gas_mask
Фейсбук: horseingasmask
Телефон: 096 952 79 55
Адреса: м. Вінниця, вул. Петлюри, 20


Ресторація "Штехенберга"

Ресторація Штехенберга - це не тільки смачна кухня, але і атмосфера, відчуття затишку та безпеки, яке так необхідно в теперішній час. Наш заклад ідеально підходить як для проведення часу у колі близьких друзів, ділового ланчу з колегами.

Чекаємо на смачний бізнес-ланч з 12:00 до 17:00 години

У вартість ланчу входить перше, друге, салат, хліб, узвар. 

Ланчі різноманітні. На перше може бути: борщ, солянка, сирний суп, грибний крем-суп, розсольник з ковбасками, курячий бульйон. 
На друге з гарнірів: картопляне пюре, гречана каша, кус-кус з овочами, рис, плов, паста болоньєзе. Доповненням до гарнірів бувають: курячі нагетси, мітболи зі свинини та яловичини, курча гриль, фрікасе з курки, курячі та свинні биточки

Вартість бізнес-ланчу 120 грн

Також можна пообідати і по звичайному меню 

Ресторація Штехенберга увійшла до переліку укриттів Вінниці, оскільки побудована ще за старими вимогами та частина залів знаходиться у підвалі. 

Чекаємо на приємну зустріч з смачними бізнес-ланчами в ресторації Штехенберга

Телефон: 067 555 50 57
Інстаграм: shtehenberg.vin
Фейсбук: shtehenberg.vin

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

keyboard_arrow_up