Протест власників «євроблях»: перекриті дороги та мітинг під стінами ОДА

Протест власників «євроблях»: перекриті дороги та мітинг під стінами ОДА

На Вінниччині протестувальники перекрили дороги, а під ОДА розпочали мітинг. Вони вимагають спростити процес розмитнення автівок з Європи.

Перекривати дороги протестувальники почали сьогодні, 20 листопада. До редакції прислали фото з різних куточків, де розмістилися протестувальники. Над автівками майорить прапор «Авто Євро Сили». Раніше повідомлялося, що протестувальники перекриватимуть усі в’їзди до Вінниччини.

Так, нині перекрита дорога зі сторони Стрижавки:

Відео дня

Протестують і у Гайсині та Якушинцях:

До речі, триває мітинг і під стінами ОДА. Там активісти чекають, щоб до них хтось вийшов із представників влади. Протестувальники на дорогах теж чекають цього. В іншому разі обіцяють перекрити дороги та заїзди повністю.

Деталі з мітингу під стінами ОДА очікуйте згодом на нашому сайті.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (221)
  • 8888

  • Юрий Бондарук

    Евгенія Полікарпова пише: " Більшість українців не хочуть потискати руку "бляхерам":

    Для чого я так далеко зайшла, аж у 2016? Бо саме з цих , «наближених до Європи», й почалися «євробляхи».

    Тепер розжуємо психологію цих людей: більшість з них (не усі) використовують Закон зовсім не за призначенням, якщо без цензури – то використовують замість туалетного паперу. Це контрабандисти, які на перше місце ставлять лише свій заробіток. Але не чесний, а з усіма можливими порушеннями. Це так би мовити, їхня релігія: намахати усіх, навіть рідну маму. Як така людина буде вести себе на дорозі за кермом? Ага, правильно: король доріг, який обов'язково має поза чергою об'їхати по зустрічній або по узбіччю затор. Хитровимаханий. Таким можна подати руку? – ні.



    Далі. Інша категорія «євробляхарів» - сільські понтові хлопці. Понт – це їхнє все. Він буде ходити у подертих штанцях, але купить собі айфон та добиту «Беху», аби «дівки» скавуліли за «покататися». Як себе на дорозі поводить така людина? Знову, правильно! Понтово



    Жене на добитій колимазі, витискаючи з неї неможливе, і пофіг, що запчастини от-от поипляться по дорозі. А основне: впевнено йти на таран, бо тож понтово. Їхати на червоне, бо правила для лохів, не пропустити пішохода, бо це олень, який заважає понти ганяти. Як правило, грошей на ремонт такої «тачки» у понтовил не має. Тож аварії – це їхнє все. Страждаємо ми – не «бляшисті» люди. Потискати таку руку з розпальцовкою важко. Та, ні, скажу правду: неможливо.



    Полюбляє «бляхи» й третя категорія – бандити, різна кримінальна шушара та ті, хто хоче мати шанс тишком втекти від Закону. Ну, тут, я навіть не коментую. Ну, хто їм подасть руку?



    Кожен, хто захотів їздити на «блясі», свідомо знав, що порушує Закон. Мені, до прикладу важко переступити межу, це треба мати особливий склад характеру та психіки. Тобто, ці люди знали, що: не платять податки, не оплачують українську страхівку, можуть просто зникнути з місця ДТП. Вони свідомо шиють усіх в дурні і їм це подобається. А, чому це повинно подобатися тим, хто живе без шахерів-махерів?

    Ні, я не проти того, аби розмитнення стало дешевшим. Я проти популізму заради гешафту (тут дякую Антіну Радомському за його коментар), я проти показового і дурного спалювання машини, коли можна було зробити зовсім інший жест: витягнути з кишені гроші на розмитнення та віддати не державі, а дитячому будинку або онкохворим дітям.



    А акція з перекриттям трас.



    Ну, це апогей, який тільки укріпив моє негативне ставлення. Соррі, звідки у вас гроші на польові кухні, намети, як ви можете собі дозволити кілька діб сидіти без роботи? Знову шахер-махер?
  • Андрій

    Срані гандони. Давайте вам вдома перекриємо газ. Бо мене влада не чує.
  • Районна Рада

    Ми вийшли не за зниження акцизу та митного збору на євробляхи, ми вийшли за зниження митного збору по діючому закону (ввезти авто яке коштує 7 тисяч долярів і розмитнити його за 8 тисяч = 15 тисяч) А хто з вас підніме жопу і вийде мітингувати проти підвищення ціни на газ, продукти, бензин?!

    Vladimir Sviridov reply Районна Рада

    а нєхрен завозити в україну древнє барахло яке мало того що коптить повітря так ще й потребує постійної заміни деталей, причому більшість з них в україні просто нема кому утелізувати і вони просто потрапляють на звалища

    Вася reply Районна Рада

    Як зберемось, то прийдемо тебе пиз дити... Про всяк випадок.

    Бо депутатоа -  боїмось тронути...

    Усі будуть  довольні. Я - виразив протест, ти - отримав по заслугам (маю на увазі твою сраку), а депутатам як завжди по хер.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній Від читача 18:58 смс для Анечки 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up