Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)

Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
  • Уже близько 10 тисяч діток та підлітків лікували свої зубки тут. Навіть родини з-за кордону продовжують приїжджати заради лікування у клініці. Своїх зубних фей знайшли і малюки, яким лише кілька місяців, і їхні батьки.
  • Розповімо все про сучасні тренди лікування зубів, ексклюзивні «магічні консультації» та секрети лікарів однієї з найкращих дитячих стоматологічних клінік Вінниці "ПАВЛІН" — партнера "ЛЄВІКА".

Важко не помітити яскравий, кольоровий фасад клініки "ПАВЛІН" по вулиці Пирогова, 131а. Одразу видно, що це особливе місце.

Стоматологи-терапевти, ортодонти, хірурги, анестезіологи, рентгенологи, асистенти, адміністрація — всі тут мають не лише бездоганну репутацію та досвід, але й уміють знайти до кожного клієнта потрібний ключик.

«Лікуємо так, як лікували би своїх дітей!» — саме такий підхід стоматологи клініки "ПАВЛІН" вважають своїм секретом успіху.

Всі види стоматологічних послуг під одним дахом

Історія клініки "ПАВЛІН" розпочалась три роки тому. Тоді у нове приміщення переїхали дитячі лікарі стоматологічної клініки "ЛЄВІКА". Цьогоріч вони відзначають своє 18-ліття.

Клініка приділяє увагу не лише сучасному обладнанню, але й постійному підвищенню кваліфікації лікарів. Лікування, ортодонтія, хірургія, догляд і гігієна, седація (безпечне лікування уві сні), комп’ютерна томографія, рентген і телерентгенографія — всі види стоматологічних послуг під одним дахом, що дуже зручно та безпечно.

«Коли дітки підростають, то настільки звикають до своїх улюблених лікарів, що вже не хочуть розлучатися з ними. А батьки, приводячи своїх найрідніших на лікування, також можуть пройти профілактичний огляд чи ортодонтичний прийом або поставити брекети. Пишаємося, що саме наша клініка — вибір вінничан», – діляться у клініці.

Ексклюзивний підхід, що змінює уявлення про лікування

Максимальна увага до кожної деталі — незмінне правило "ПАВЛІН". Від ідеальної чистоти і стерилізації до надзвичайно затишної атмосфери, ексклюзивного підходу до лікування і безлічі цікавинок.

Спеціально для дітей тут використовують кольорові пломбочки, спеціальні скриньки для видаленого зубчика. Також у клініці затишна ігрова, улюблені мультики, а після прийому малюки отримують корисні чупа-чупси з ксилітолом.

У "ПАВЛІН" все продумано до дрібниць, аби допомогти діткам побороти страх перед лікуванням у стоматолога та прищепити любов до догляду за зубами.

«Взаємодія і тісний контакт, щира довіра і спокій для нас першочергові! Тому всі дитячі лікарі у нас, передусім, ще й психологи: відчувають кожну дитинку, поважають і дослухаються саме до її почуттів», — розповідають у "ПАВЛІН".  

Завдяки індивідуальному підходу багато діток, що мали попередній негативний досвід лікування, саме у "ПАВЛІН" змогли по-новому відкрити для себе світ стоматології. Ключова запорука успіху у таких випадках — терпіння, час і максимальна повага до почуттів дитини.

Якщо батьки бажають скористатися сучасною послугою — седацією, тобто лікуванням уві сні, у "ПАВЛІН" наявне все необхідне обладнання.

У "ПАВЛІН" ми маємо один із найкращих апаратів і під час седації абсолютно всі основні функції організму підтримуються і контролюються моніторами: це вимір серцевих скорочень і частоти дихання, артеріального тиску і сатурації. Все кожну секунду під контролем. Це обов’язково!» — розповідає лікар-анестезіолог "ПАВЛІН" Марина Синичків.

«Магічні консультації» і знижки

Хоча існує багато міфів про вартість стоматологічних послуг, у "ПАВЛІН" всі лікарі налаштовані перш за все на профілактику, щоб випередити будь-які хвороби. Тож змалечку діток вчать правильно і регулярно доглядати за зубками.

Саме для профілактики у "ПАВЛІН" проводять ексклюзивні «магічні консультації». Коли спеціальний ополіскувач — індикатор нальоту — змінює колір, вказуючи, над якими ділянками під час чищення зубів варто ретельніше попрацювати саме вам.

Команда клініки "ПАВЛІН" радо щороку проводить «День відкритих дверей», цікаві майстер-класи і свято для малечі до Дня захисту дітей.

Постійно у клініці діють знижки — 20% для багатодітних родин та дітей з інвалідністю.

А у межах благодійної діяльності лікарі за можливості відвідують школи-інтернати, аби приділити увагу і поділитись знаннями із сиротами та дітками, позбавленими батьківського піклування.

Свою небайдужість і громадянську позицію у клініці "ПАВЛІН" проявили і з початку повномасштабного вторгнення, радо прийнявши у команду колег із Маріуполя, Харкова та Краматорська.

— Пишаємося, що у "ПАВЛІН" кожен обожнює свою роботу. Всі разом працюємо для здоров’я і щирих усмішок наших дітей!

На своїй сторінці у Інстаграм лікарі "ПАВЛІН" постійно проводять корисні ефіри, відповідаючи на всі запитання, які цікавлять батьків і діток. Тож неодмінно підпишіться!

Та приходьте отримати найкращі стоматологічні послуги від лікарів, які зроблять усе, аби змінити ваше уявлення про лікування зубів.

Двері "ПАВЛІН" завжди відкриті для вас у будні з 8.30 до 20.30, а у суботу з 9.00 до 15.00 у клініці працюють чергові лікарі, щоб у разі потреби надати невідкладну допомогу.
Адреса стоматологічної клініки "ПАВЛІН": вул. Пирогова, 113а (кілька хвилин ходьби від зупинки «Електромережа»).
Телефони для запису і довідок: +38(073) 463 18 16 та +38(098) 667 34 47 (Viber).

keyboard_arrow_up