Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт)

Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт)
  • Весною особливо важливо приділяти увагу догляду за шкірою обличчя, рук та ніг, оскільки після зими вони можуть стати сухими і потребувати особливого догляду. 
  • Рекомендується використовувати зволожуючі креми, які допоможуть зберегти необхідний рівень вологи в шкірі. Крім того, важливо пити достатню кількість води, щоб забезпечити гідрацію шкіри зсередини.
  • Регулярний пілінг допоможе відлущити відмерлі клітини і покращити кровообіг, що позитивно позначиться на здоровому вигляді шкіри. Не забувайте про захист від сонця, використовуючи крем з SPF, навіть у весняні дні. Запам'ятайте, що правильний догляд за шкірою допоможе зберегти її молодою і здоровою у будь-який час року.
  • Звертайтесь до косметолога, подолога, масажиста та інших спеціалістів краси,  щоб виглядати здоровою та красивою. 

Зміст


Центр подології "PodologVin"

Піклування і турбота - це найкращий прояв любові. Чи не так⁉️
Особливо, коли це стосується здоров'я наших близьких та рідних людей. 

Наша місія - здоров’я ваших нігтів та стоп!
Без болю, без хірургічного втручання, та головне, без відриву від звичайного ритму життя.

Наші послуги: 

  • Подологія (медичний апаратний педикюр)
  • Робота з гіперкератозом (мозолі, тріщини, кератодермії та ін.)
  • Лікування грибкових захворювань нігтів та стопи
  • Робота з підошовними бородавками
  • Ортоніксія (робота з вростаючим нігтем, підбір та установка коригуючих систем)
  • Консультація та індивідуальний підбір професійної косметики
  • Проводимо навчання та курси підвищення кваліфікації спеціалістів подологів та майстрів нігтьового сервісу
  • SPA-послуги

Також переглядайте відео про Врослі нігті: причини та лікування

Навіть, якщо Вас нічого не турбує. Простий педикюр - основа основ, яка має бути регулярною процедурою для Ваших ніг.
Під час якої, лікар уважно обстежить шкіру та впевниться у відсутності її порушень.

Турбуйтеся про свої ніжки і вони зроблять для Вас все, і навіть більше.

А ми, в свою чергу, з радістю допоможемо Вам про це подбати. Завітайте в подологічний центр "PodologVin" і Ваші ніжки скажуть Вам "дякую"

Інстаграм: podologvin
Телефон: 097 777 65 90
Адреса: м. Вінниця, просп. Коцюбинського 23, стоматологія "Гарант", каб.2


Центр естетичної косметології “Glory Skin”

Пропонуємо професійні послуги з: 

  • Косметології 
    - чистки обличчя (апаратні (УЗ-скрабер, алмазна мікрошліфовка), мануальні), із  використанням пілінгів. Вартість становить від 600 грн до 850 грн; 
    - процедура Hydra Facial (вакуумний гідропілінг) – апаратна процедура 3 в 1: очищення шкіри, насичення обличчя сироватками та вакуумний масаж. Вартість становить  1300 грн; 
    - пілінги(ферментні, кислотні, карбоновий апаратний). Вартість становить від 500 до  1200 грн; 
    - киснева безін’єкційна мезотерапія із застосуванням активних компонентів з  врахуванням особливостей шкіри. Вартість становить від 750 до 1500 грн;
    RF-ліфтинг (апаратна процедура омолодження шкіри за рахунок впливу радіохвиль задля стимуляції росту нового колагену та елестину). Вартість становить 650 грн;
    - мікротокова терапія (м’який і делікатний вплив на шкіру та м’язи обличчя за  допомогою струмів низької частоти. Слабкі токові імпульси відновлюють  мікроциркуляцію та обмінні процеси в тканинах). Вартість становить 450 грн;
    - біоревіталізація (ін'єкційна процедура глибокого зволоження та омолодження шкіри,  за допомогою гіалуронової кислоти). Вартість становить від 2000 до 4000 грн.
    редермалізація (омолодження шкіри шляхом її відновлення). Вартість від  2800 до 5000 грн. 
  • Лазерної епіляції за допомогою новітнього діодного лазеру преміум класу, що має  систему гідроохолодження. Постійно діють лояльні програми на комлекс окремих  зон. 
  • Масажу (загальний комплексний, релакс, антицелюлітні програми схуднення).  Вартість становить від 350 грн до 750 грн); 
  • Підбір засобів домашнього догляду професійної косметики відомих європейських  брендів із урахуванням особливих потреб шкіри.

Інстаграм: gloryskin.vin 
Телефон: (096) 514 54 36 
Адреса: м. Вінниця, вул. Зодчих, 15


SPA-салон "Vita"

Єфективною й безболісною процедурою є карбокситерапія - вона також стимулює кисневий обмін, сприяє оксигенації, надає сяяння. У топі процедур - класична біоревіталізація і мезотерапія. Завдання першої - зволоження й регенерація, другу застосують у разі введення вітамінних коктейлів для швидких результатів.

А ще осінь - найкраща пора для курсу масажу. Ми робимо масаж обличчя комплексним - він поєднує роботу з обличчям і шийно - комірцевою зоною,  що сприяє вираженому дренувальному впливу (актуально для тих, хто страждає через набряклості). До слова, про шию: шарфи скинуто, викоти стають глибшими, а отже зона особливої ​​уваги — очевидна, також і зона декольте.
Завжди актуальні апаратні методи - мікротоки , RF ліфтинг

Тіло теж важливо готувати до літнього відкритого одягу. Сеанс кедрової діжки зніме стрес і м'язові зажими, підготує шкіру до скрабування, різноманітні обгортання насичують шкіру, живлять і надають пружності і сяйва.

Про різноманітність масажів - масажисти, як музиканти - вивчили однакові ноти, але створюють абсолютно різну музику: один виконує джаз, інший класику, а третій щось нове. Процедура апаратної пресотерапії допоможе зняти набряки, схуднути і зменшити об'єми.
Воскова депіляція і шугарінг також до Ваших послуг.
І, звичайно, правильне харчування, достатня кількість води, фізичне навантаження допоможуть надовго залишатися молодими і бадьорими.

У нинішній ситуації надзвичайно важливо зберігати спокій, не панікувати й накопичувати свої сили для підтримки родини та країни. 
Віримо в ЗСУ, донатимо , все буде Україна!!

Сайт: vita-dayspa.business 
Телефон: 097 506 42 47
Адреса: м. Вінниця, вул. Трамвайна, 3/3


SPA-комплекс "Deninna"

Комплексна процедура від СПА-комплексу "DENINNA" для глибокого очищення шкіри, покращення обмінних процесів та зволоження тіла.

Хамам – це турецька лазня, яка здавна вважається способом очищення не тільки тіла, а й душі. Сьогодні стародавня східна традиція пропонується кращими SPA-салонами в усьому світі. Адже процедура поєднує найприємніші ритуали, робить шкіру м’якою і гладкою, як оксамит, ніжною на дотик, як шовк. Тіло стимулюється і живиться, а душа наповнюється почуттям щастя, релаксом і медитацією.

  1. Розпарювання в турецькому хамамі. Ніжний ,теплий і вологий пар розкриває пори тіла, поліпшує роботу судин і серця, знижує тонус м’язів, допомагає організму швидше і ефективніше позбавитись токсинів.
  2. Пілінг перчаткою кесе. Під час цієї процедури, ви отримаєте море задоволення, а найголовніше позбавитеся від шару мертвої шкіри (20хв.)
  3. Повторне розпарювання в хамамі. Тіло розслабляється і готове до слідуючого етапу процедури СПА.
  4. Далі на Вас очікує процедура пінного масажу. Ніжна піна, спокійна музика, полум’я свічок, руки масажиста – перетворять масаж в неймовірне задоволення в поєднанні з релаксом.
  5. Чаювання та відпочинок в соляному гроті.
  6. Слідуючим етапом буде ніжне зволожування тіла з використанням масла або аромакрема (20хв.)

Подаруйте своєму тілу неймовірне задоволення і гарне відчуття у СПА - комплексі "DENINNA".

Сайт: deninna.com 
Інстаграм: deninnaspa 
Фейсбук: deninnaspa 
Телефон: 096 579 04 02073 579 04 03 
Адреса: м. Вінниця, вул. Шевченка, 64А

keyboard_arrow_up