Тренер Володимир Прошин у 75 років пройшов курси підвищення кваліфікації

Тренер Володимир Прошин у 75 років пройшов курси підвищення кваліфікації
  • Вчитися ніколи не пізно.
  • Цю думку підтвердив відомий 75-річний вінницький тренер із легкої атлетики Володимир Прошин.
  • Днями він пройшов у Вінниці курси підвищення кваліфікації і отримав відповідний сертифікат.

Нині Володимир Прошин працює тренером-викладачем у першій вінницькій спортшколі, а перед цим був в «Інваспорті» і ДЮСШ «Колос» (понад 20 років).

— Наразі веду три групи, загалом 30 дітей. Серед них є чемпіони і призери області. З двома провідними учнями збираюся їхати на чемпіонат України серед юнаків 2009-2010 р.н. Також моя вихованка, кандидат у майстри спорту Софія Чумак стала четвертою на Кубку України серед жінок. Всі наші відрядження на всеукраїнські змагання оплачуються, за що дякую керівництву міського спорткомітету, — розповів Володимир Миколайович.

Він навчає юних спортсменів бігти спринт (короткі дистанції) і стрибати у довжину. Серед учнів Володимира Прошина у минулі роки — багато крутих чемпіонів. Приміром, Василь Таран був призером чемпіонатів України серед звичайних спортсменів і чемпіоном Європи і світу серед бігунів із вадами слуху (в естафеті). Джойс Коба була чемпіонкою Європи і рекордсменкою України серед юніорок, срібною призеркою Юнацької олімпіади. А Наталя Сорокіна — чемпіонкою Європи і світу серед ветеранів.

Відео дня

— За весь період моєї тренерської роботи понад півсотні учнів піднімалися на п’єдестал пошани на всеукраїнських і міжнародних змаганнях, — розповів Володимир Прошин.

Він є наставником вищої категорії. Двічі були подання на заслуженого тренера України, але чогось бракувало. Працювати Володимир Миколайович збирається, поки є сили і здоров’я. Зупинятися не збирається, бо у вихованців спостерігається позитивна динаміка результатів.            

Читайте також:

У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів

Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5

          

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Катерина Фурман

    Найкращий! 👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻
  • Андрей Орешек

    Достойно і Показово , Здорово ...

    Так тримати , лично знаю тренера .

keyboard_arrow_up