Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)

Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
фото закладу "TOKAYO"

Незважаючи на війну, вінницький бізнес продовжує працювати та підтримувати економіку країни. Дехто з підприємців навіть ризикує відкривати нові заклади. 

Ми уже писали про нові локації, що відкрились у 2023 році: Гастробар "Атмосфера"Ресторан "Fifi"Restoteka "Біла Сова"Мережу пабів "Absent Drive"Заклад швидкого харчування "Кримські чебуреки"Ресторан "Enjoy"Сімейний відпочинок "Глемпінг Верба"будиночок типу A-frame «Pleso»

Знайшли ще три нових заклади й дізналися, що цікавого вони пропонують своїм гостям.

Зміст


Гастропаб "Цех 9"

Відкрито новий Гастро паб «Цех 9» в місті Вінниця.

Унікальний ірландський інтерʼєр в поєднанні з українськими голубими раками створюють незабутні настрій для кожного поціновувача новинок.

Саме тут кожен може спробувати нові ексклюзивні страви у Вінниці під крафтові напої.

"Цех 9" - де кожен момент - це справжнє задоволення:

  • Смачна кухня
  • Великий асортимент напоїв та закусок
  • Зручне розташування
  • Неймовірна атмосфера
  • Смачні страви та неперевершена атмосфера
  • Комплексні обіди з ПН по Нд
  • Корпоротиви, банкети, дні народження
  • Можливість складання банкетного меню під ваш смак та побажання.

Сайт: 9-gastro-pub
Інстаграм: c9_gastro_pub
Телефон: 093 370 12 37

Знаходьте нас за адресою: м. Вінниця, ул. О. Антонова 19


Суши-бар "TOKAYO"

У місті Вінниця розташований справжній гастрономічний арт - суші бар "TOKAYO". Це місце вражає своїм стилем та неперевершеним вибором ролів, що робить його лідером серед інших суші барів міста.

Однією з найвизначніших особливостей "TOKAYO" є його розкішні роли, які вражають не тільки розмірами, але й неперевершеним смаком. Тут ви знайдете роли преміум класу, які стануть справжнім гастрономічним відкриттям для справжніх цінителів суші.

Невід'ємною частиною "TOKAYO" є стильний інтер'єр, який створює неповторну атмосферу елегантності та сучасного дизайну. Кожен візуальний штрих та деталь відображають девіз закладу: "TOKAYO - стиль в кожному шматочку".

Меню "TOKAYO" вражає різноманіттям та оригінальністю страв. Від класичних суші до авторських композицій - кожен знайде тут щось за свій смак. Із задоволенням можна спробувати інші страви, які доповнюють гастрономічний репертуар "TOKAYO".

А ще, щоб насолоджуватися улюбленими стравами "TOKAYO", не обов'язково виходити з дому. Ресторан пропонує власну службу доставки, яка швидко та надійно привезе ваші улюблені страви прямо до дверей.

Отже, якщо ви шукаєте місце, де вишуканість поєднується із справжнім смаковим вибором, суші бар "TOKAYO" - це ваш ідеальний вибір. Зануртесь в світ східних делікатесів та насолоджуйтеся кожним шматочком стилю в "TOKAYO".

Інстаграм: tokayo_sushibar
Фейсбук: Tokayo sushi bar
Телефон: 067 349 04 04
Адреса: м. Вінниця, К. Василенка, 14б


Арт-простір "Етно Чари"

На творчі майстер-класи з гончарства, на запашну каву й ніжні тістечка, за керамічними виробами ручної роботи від майстрів Поділля запрошуємо в казковий двоповерховий будинок під номером 52, що на вулиці Магістратській, у центрі міста.

Наш затишний інклюзивний простір поєднав у собі гончарну майстерню, кав'ярню та крамничку подільської кераміки. Тут ми продовжуємо стародавні традиції гончарства, характерні для нашого регіону, зі смаком кави. Тут творимо нову історію під наставництвом засновниці артпростору Вікторії Ніколаєвої — майстрині кераміки з 20-річним досвідом роботи, чиї роботи представлені у приватних колекціях та музеях України та країн Європи. 

У нас в “Етно Чарах” можна вивільнити свою фантазію й відволіктися від буденності. На індивідуальних чи групових майстер-класах з ліплення та гончарства — сформувати м'яку, податливу глину чи то у горня ідеальної форми, чи то у горщик для квітів правильного розміру, чи то в оригінальну прикрасу для себе чи для дому. Гончарна майстерня відкрита для любителів та професіоналів, для дорослих та дітей, починаючи з 3-річного віку.

У кав’ярні радимо посмакувати насиченими чаями та смачною кавою у найрізноманітніших варіаціях. А разом з напоєм в авторському барвистому посуді скуштувати легкі мусові десерти або пиріжки нашого власного випікання — на що сьогодні у вас більше настрою. Усе для того, аби доповнити враження смачними нотками. 

А в етночарівній крамничці зазвичай наші гості знаходять собі щось до душі, адже кожен виріб ручної роботи приваблює своєю неповторністю та теплом. До того ж, вишукана українська кераміка ідеально пасує до сучасних інтер'єрів, додаючи автентичних акцентів кожній оселі. 

На другому поверсі ми маємо простору й світлу виставкову залу, яку можна орендувати для проведення свого заходу. За потреби ми надамо проєктор, кілька мікрофонів та підсилювачі звуку. 

Тож якщо коротко, у нас є:

  • ціла палітра майстер-класів з гончарства для створення свого виробу з глини (за попереднім записом або згідно з анонсами у соцмережах)
  • смачні напої та тістечка в автентичному посуді для насолоди
  • крамничка красивої кераміки від майстрів усього Поділля
  • можливість оренди робочого місця або зони майстер-класів на першому поверсі, поруч з кав’ярнею
  • можливість проведення заходів у конференц-залі на 30+ місць на другому поверсі

Наш простір працює щодня з 10:00 до 20:00 за адресою м. Вінниця, вул. Магістратська, 52 до 30 грудня включно.

Інстаграм: etno_chary
Фейсбук: Артпростір “Етно Чари”
Телефон: 067 143 70 40

keyboard_arrow_up