Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній)

Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній)
  • Медична лабораторія ДІЛА – українська компанія з лабораторної діагностики. Вже 25 років компанія задає стандарти якості і сприяє розвитку культури лабораторної діагностики в Україні в ім’я здоров’я кожної людини.

Читайте також:
Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній)


Лабораторія покриває всі напрями діагностики. Окрім найбільшої лабораторії у Києві, у 2022 році ДІЛА відкрила ще одну потужну лабораторію у Львові, яка наразі закриває потреби західної частини України. Команда ДІЛА налічує понад 1600 фахівців у своїй команді. Компанія автоматизує основні ланки лабораторного процесу та оснащує свої виробництва сучасним обладнанням. Завдяки цьому клієнти можуть проходити загальноклінічні дослідження, патоморфологію, клінічну імунологію та алергологію, мікробіологію, цитогенетику, молекулярно-генетичний аналіз, онкогематологію тощо. Загалом це понад 1200 видів досліджень, серед яких є й чекапи для повної перевірки організму, які сприяють контролю захворюваності та профілактиці хвороб.

Компанія стала першою лабораторією в Україні, яка пройшла міжнародний аудит і отримала сертифікат ISO 9001:2000, а з 2013 року була відзначена сертифікатом міжнародного стандарту якості ISO 15189:2012. 

За останні два роки медична лабораторія ДІЛА відкрила 65 нових відділень по всій території країни. Компанія не просто не зупинилися у масштабуванні під час війни, а стала лідером розвитку серед медичних лабораторій в Україні. Відтак мережа компанії налічує 225 відділень по всій території країни. ДІЛА довіряють 2,5 млн клієнтів на рік і щоб бути якомога ближче до них, компанія продовжує розвиватися, відкриваючи нові відділення у нових містах. 

“Постійний розвиток та розширення напрямів досліджень супроводжується впровадженням у ДІЛА передових технологій лабораторної діагностики. ДІЛА — це українська компанія, яка інвестує в розвиток регіонів та підтримує національну економіку”, — додає керівниця департаменту розвитку мережі Вікторія Марцун.

Мережа ДІЛА у Вінниці

фото: відділення ДІЛА за адресою вул. Пирогова, 17

У 2022 році ДІЛА відкрила перше відділення у Вінниці і за цей час розширила мережу до п’яти відділень у місті.  Відділення знаходяться за адресами: 

  1. пр-т Коцюбинського, 9; 
  2. вул. Пирогова, 17; 
  3. Хмельницьке шосе, 112; 
  4. вул. Київська, 51; 
  5. вул. Келецька, 78; 

Докладніше про ДІЛА у Вінниці читайте за посиланням

Для містян компанія надає такі сервіси як:

  1. Виклик медичної сестри у дім, офіс, тощо. Це сервіс, створений для того, щоб кожен міг піклуватись про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких будь-де і будь-коли. Медсестри проводять лабораторні дослідження там, де це зручно та комфортно для клієнта. Людина самостійно обирає час та місце, а ми направляємо до них медперсонал.  З цим сервісом не потрібно підлаштовуватись під графік роботи відділення, а проходити дослідження в комфортних і зручних умовах, без додаткового стресу і хвилювань. 
  2. Дозамовлення. При потребі додаткового дослідження клієнт може дозамовити необхідне дослідження із біологічного матеріалу, який було здано раніше. Тобто дозамовлення дозволяє уникнути повторної здачі біоматеріалу; не потрібно йти до відділення ще раз, все можна оформити просто по телефону. Основною умовою для виконання дозамовлення є наявність біоматеріалу в достатній кількості та його відповідність для виконання потрібних досліджень. 
  3. Термінові дослідження. Завдяки сучасному обладнанню клієнт отримає результати в найкоротший термін. Дослідження виконуються терміново і отримати результати можна вже через 5-7 годин з моменту здачі. 
  4. Швидке замовлення. На сайті ДІЛА можна всього за декілька кліків, легко і швидко замовити необхідні дослідження онлайн та отримати знижку -10%.

Команда ДІЛА у Вінниці – це медсестри, акушери, адміністратори-касири і тд. Для працівників ДІЛА створює корпоративну культуру, в якій панує атмосфера взаємодопомоги і співпраці, відповідальності й орієнтованості на результат. 

Для працівників компанія надає програми з навчання та розвитку та програми з ментального здоров’я. З перших кроків у компанії кожен працівник отримує підтримку з боку досвідчених колег, стажування на одному з відділень компанії та навчання у внутрішньому центрі навчання.

«Управління персоналом в ДІЛА це не лише про рекрутинг, а й про турботу і створення корпоративних програм, які стимулюють і надихають нашу команду до нових вершин. На постійній основі ми організовуємо  тренінги для керівників, фахівців і медсестер  для розвитку їх професійних знань та м'яких навичок як лідерство, критичне мислення, робота в команді і тд.  Також на внутрішній платформі дистанційного навчання, яку напрацювали наші фахівці, є унікальна бібіліотека знань - понад 200 курсів. А в минулому році для покращення та підтримки психічного здоров'я працівників ми запустили проєкт "Ментальне здоров'я". Адже ми впевнені, що щасливий співробітник – щасливий клієнт», – розповіла Анна Бредіхіна, заступник директора з управління персоналом

Благодійність ДІЛА 

Щоб пришвидшити перемогу над ворогом та наблизити мир, ДІЛА приділяє велику увагу благодійності. З початком повномасштабного вторгнення компанія працює над 4 основними напрямками діяльності, а це: 

  1. допомога військовим госпіталям та іншим медичним установам
  2. взаємодія з благодійними фондами
  3. підтримка військових у відділеннях
  4. проєкти корпоративної соціальної відповідальності.

Також у 2022 році ДІЛА заснувала власний благодійний фонд «Фундація ДІЛА» для реалізації ще більш потужних проєктів. Загальний внесок компанії в перемогу України, станом на лютий 2024 складає 41 435 000 грн. 

У 2023 році Медична лабораторія ДІЛА пріоритетним напрямом обрала саме підтримку госпіталів. Для цього був створений проєкт «Допомагаємо найсильнішим», в основі якого співпраця з найбільшими військовими госпіталями у містах-мільйонниках. Це дало можливість долучитись до процесу лікування та відновлення українських військових. 

Кожен охочий, клієнт лабораторії і не тільки, може зробити благодійний внесок на рахунок Благодійного Фонду «Фундація ДІЛА», а компанія, зі свого боку, подвоює всі внески та використовує на проведення лабораторних досліджень для військових. У рамках ініціативи компанія співпрацює з військовими госпіталями Києва, Дніпра, Одеси, Львова і Харкова. Станом на березень 2024 року загальна сума допомоги 5 військовим госпіталям склала 14 877 105 гривень, це в свою чергу дало можливість провести 30 844 дослідження.

Більше інформації про компанію: https://dila.ua/.

keyboard_arrow_up