Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)

Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
фото закладу "ЕльДар'я"
  • Вишиванка - це традиційна українська вишивана сорочка. Вона є символом української культури, історії та національної самосвідомості. Вишиванки відрізняються різноманітністю дизайну, кольорів та візерунків, які можуть відображати різні регіональні традиції. Типовий візерунок вишиванки включає геометричні та рослинні мотиви, а також символи з природи чи міфології.
  • Сьогодні вишиванки популярні не лише серед українців, а й серед людей з усього світу, як символ національної культури та краси. Носити вишиванку - це не лише модний тренд, а й спосіб показати повагу до української спадщини та традицій.
  • Де саме можна знайти шедеври українського мистецтва у Вінниці допоможе добірка магазинів.

Зміст


Магазин "Вишиванка від Зоряни"

Вишиванка з давніх-давен була символом українського народу. Наш народ ставився до вишиванки як до святині. Вони передавалися з покоління в покоління, з роду в рід, береглися як реліквії. Вишиванка — це символ здоров'я та краси, щасливої долі й родової пам'яті, порядності й чесності, любові та святковості; крім того, вишиванка – це ще й оберіг.  В наш час вишиванка – це не лише символ патріотизму, але й дуже красивий та стильний одяг.

Магазин "Вишиванка від Зоряни", який знаходиться на Магістрацькій, 65,  має широкий вибір якісних вишиванок, класичних сорочок та суконь з вишитими орнаментами. Вишиванки тут шиють із натурального льону, шифону та сорочечної тканини, завжди слідкують за сучасними тенденціями. Парні чоловічі та жіночі вишиванки представлені у дуже широкому асортименті.

Також у магазині є яскраві доповнення до українського народного вбрання - аксесуари та прикраси, адже вони створюють необхідні акценти, надають створеному образу завершеності та  досконалості. Українські народні  хустки з тороками, обрядові рушники, віночки, обручі, коралі, намиста, сережки, ґердани відрізняються яскравістю, ніжністю, витонченою вишуканістю.

Дуже приваблива цінова політика магазину. Дитячі вишиванки тут вартують від 650 гривень, а жіночі та чоловічі сорочки – від 1150  гривень. Ціна залежить від тканини та  складності вишивки.

Якщо ви хочете придбати собі ексклюзивну вишиванку із натуральних тканин, то магазин «Вишиванка від Зоряни» допоможе вам у здійсненні мрії. 

Завжди привітні господиня та продавці, раді кожному клієнту. 

Різноманітні моделі представлені на:

Інстаграм: zoriana_embroider
Телефон: 097 990 35 85

Режим роботи: понеділок - п'ятниця з 10:00 по 19:00
субота - неділя з 10:00 по 17:00              
Адреса:
 м. Вінниця , вул. Магістрацька, 65/1


Магазин "ЕльДар'я"

Символ України як великої родини - вишиванка...

За право її одягати наш народ бореться вже не одне століття, як і за можливість жити на своїй землі та говорити рідною мовою. Вишиванка - це не лише красиво, вишиванка - це символ роду, здоров'я, це генетичний код незламної нації.

Магазин "ЕльДар'я" запрошує до себе всіх,  хто бажає купити для себе, своїх рідних та друзів чудові вишиванки. 

Ми раді допомогти вам підібрати за вашими смаками та можливостями.  Адже в магазині від найдешевших до найдорощих, від традиційних до сучасних. Ми віддаємо перевагу фабричним, якісним вишиванкам, як до свята, так і до щоденного носіння.

Асортимент товарів постійно оновлюється і завжди є в наявності.

Тож одягайте вишиванки, бережіть себе та будьте красивими. Сучасна вишита річ - найкращий подарунок близькій людині, колезі чи подрузі.

Також в нашому магазині є:

  • тканини
  • швейна фурнітура
  • все для рукоділля і творчості (пряжа в'язальна, бісер Чехія, нитки ДМС та інше)

Фейсбук: ЕльДар'я

Отож чекаємо на вас за адресою: м. Вінниця, вул. Замостянська, 31 (пл. Перемоги)
Телефон: 067 430 63 75

ТЦ "Омега" 2 поверх (за ринком "Урожай")
Телефон: 097 251 45 56


Магазин «Сонях»

Ми впевнені, вишитий одяг — унікальний символ української нації, який ніколи не забудеться та не втратить свою значимість!

Святкування Дня Вишиванки чудова нагода показати своїм дітям та всьому світу, як ми ціннуємо власні цінності та традиції.

Сонях — магазин, який несе в собі більше, ніж продаж одягу, це продовження пам’яті захисника Азовсталі, який загинув захищаючи нашу країну.

Маємо для Вас асортимент вишитого одягу:

  •  для дітей від 1 року
  •  вишиті сукні
  •  парні та сімейні набори
  •  вишиванки для жінок та чоловіків великих розмірів!

Працюємо лише з українськими виробниками вже більше 8 років. Допоможемо підбрати вишиванку протягом всього року: до свята, на весілля, на подарунок та щоденного носіння.

Для замовлення ми чекаємо Вас в магазині «Сонях» за адресою вул.Хмельницьке шосе 114 В, ТОЦ«The Mall» (навпроти Західного автовокзалу)

Графік роботи: кожного дня (без перерви та вихідних) з 10:00 по 20:00 

Інстаграм: @sonyach.shop
Фейсбук@sonyach.shop
Телефон/viber/telegram: +38(066)3921400


Магазин одягу "RUTA"

"RUTA" - це український бренд одягу, що був заснований дизайнером Людмилою Бушинською у місті Вінниця в 2011 році. Наш вишитий одяг - це перш за все сучасний дизайн, але з глибоким історичним корінням любовью, що вкладена у кожну річ.

У нас ви знайдете не тільки вишиванки, але і спідниці, плахти, брюки, сукні, блузи, кардигани, свити, керсетки та костюми - усе це не лише прикрашене українською вишивкою, а втілює цілісне бачення дизайнера про те, яким має бути сучасний національний одяг.

Завдяки своєму оригінальному дизайну, кожен виріб від RUTA стає виразом індивідуальності та елегантності. Ми віддаємо перевагу тканинам найвищої якості та ниткам преміум класу із застосуванням передових технологій виробництва, щоб забезпечити нашим клієнтам неперевершений комфорт і якість. З нами ви не лише носите модний одяг, але й виражаєте свою індивідуальність та стиль, впевненість та елегантність.

Протягом цих років торгова марка "RUTA" стала добре відомою в світі моди. Сьогодні вироби "RUTA" радують багатьох відомих людей як в Україні, так і за її межами.

Запрошуємо відвідати наш магазин за адресою: м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 12а (КЦ "Галерея ХХІ", 3-й поверх).

Сайт: rutashik.com
Інстаграм: ruta.red.brand
Фейсбук: ruta.red.brand
Телефон: 096 146 24 60
YouTube: rutared
TikTok: ruta.red

keyboard_arrow_up