Клімкін: перш, ніж поїхати в Росію, потрібно три рази подумати (ОПИТУВАННЯ)

Клімкін: перш, ніж поїхати в Росію, потрібно три рази подумати (ОПИТУВАННЯ)

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін закликав усіх громадян України утриматися від поїздок до Росії найближчим часом через затримання українського кореспондента Романа Сущенко.

Клімкін заявив в ефірі ТСН, що перебування в сусідній державі стає небезпечним для громадян України. Також ситуацію, що склалася він обговорив з дипломатами з країн, які є членами Ради Європи.

Глава зовнішньополітичного відомства підкреслив, що Росія була і залишається небезпечною для українців територією, і кожен громадянин України, який збирається поїхати в РФ, повинен три рази подумати, перш ніж зібрати валізи.

За словами Клімкіна, вже ні для кого не секрет, що РФ є агресором і влаштовує численні провокації щодо українських громадян, які перебувають на території Росії.

Відео дня

Нагадаємо, що в РФ Сущенка затримали за «шпигунство» і звинуватили його в роботі на ГУР і зборі секретної інформації.

— Питань багато, але одне, на жаль, уже зрозуміло точно: будуть «шити справу», — пише у ФБ вінничанин Василь Вовк, який раніше працював Начальником головного слідчого управління СБУ.

 

 

Опитування

Чи дослухаєтесь ви до слів Клімкіна та утримаєтесь від поїздок до країни агресора?

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки 19:21 У Вінниці відбудеться аукціон з продажу п'яти об'єктів нерухомості: стартова ціна від 200 тисяч 18:23 Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ став Олександр Трепак родом з Вінниці 17:19 У 23-х громадах Вінниччини посадять трояндові Алеї Слави Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 16:45 Безкоштовні майстер-класи та багато іншого з благодійним проєктом "Колесо Підтримки"! (Новини компаній) 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для ухилянтів 16:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 15:23 У Вінниці під колесами потяга загинула 52-річна жінка 14:50 Тисячі вінничан на колінах зустрічали Назарія Гринцевича. Герой повернувся додому на щиті play_circle_filled 14:22 Шахрайський кол-центр ошукав українських фермерів на 2,5 мільйона гривень play_circle_filled photo_camera 13:24 П'яна вінничанка не розминулася з металевим парканом 12:25 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці?" (Новини компаній) 12:21 У Вінниці тимчасово відключатимуть газопостачання деяким споживачам. Адреси 11:55 Тренер Володимир Прошин у 75 років пройшов курси підвищення кваліфікації 11:45 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 11:17 Без холодної та гарячої води. Де у Вінниці 9 травня відключать послуги 10:25 З переліку об’єктів культурної спадщини на Вінниччині викреслили низку пам’ятників 10:19 «Це Крафт»: Дають гранти для майстрів власної продукції, навіть художників, чи письменників 10:10 ФДМУ пропонує орендувати через онлайн-аукціон їдальню у Вінниці (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up