Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)

Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)

У житті кожного школяра рано чи пізно постає питання про отримання професійної освіти освіти. В основному, навчальні заклади Вінниці та питання про їх вибір турбують випускників середньої школи. Адже більшість компаній приймають тільки висококваліфікованих фахівців з дипломами. Кожен хоче мати гарантію гарного та забезпеченого майбутнього.

Потрібно подумати про перспективи, про можливості, які студенти отримають разом з дипломом. Пропонуємо вам огляд навчальних закладів Вінниці, щоб ви могли обрати кращу професію для себе.

Зміст


Вінницький технічний фаховий коледж (ВТФК)

Вінницький технічний фаховий коледж – спільнота успішних!

Вінницький технічний фаховий коледж (ВТФК) - базовий навчальний заклад передвищої освіти Вінницької області. Заснований в грудні 1964 року.

Сьогодні ВТФК є одним з найбільших і найавторитетніших закладів фахової передвищої освіти  Вінниччини та України. За кількістю поданих абітурієнтами заяв, коледж посідає п’яте місце в Україні і перше в регіоні впродовж багатьох років.

В двох корпусах ВТФК обладнано понад 40 навчальних кабінетів, в т.ч 20 лабораторій, 6 комп'ютерних класів з новітнім устаткуванням. Студенти проходять практику на провідних підприємствах регіону.

До послуг студентів бібліотека, буфет, студентська їдальня та гуртожиток. В коледжі працюють 30 факультативних курсів, 7 спортивних секцій, 4 мистецьких гуртка.

На п'яти відділеннях ВТФК щорічно навчається майже 1200 студентів. Підготовка  фахових молодших бакалаврів проводиться за 9 освітньо-професійними програмами(ОПП), в межах 7 ліцензованих спеціальностей.  

Бажаючі покращити свій рейтинг для вступу до ВТФК мають можливість отримати додаткові бали після проходження підготовчих курсів. Інтенсиви з поглибленого вивчення математики та української мови організовують тричі – восени, взимку та влітку, перед початком вступної кампанії. Вся інформація тут: https://vtc.vn.ua/article/show/?id=1007

Радіотехнічне відділення

  • NEW Електронні комунікації та радіотехніка/ ОПП Телекомунікації та комп’ютерні технології
  • Перший набір на спеціальність, що об’єднає радіотехніку і комп’ютерну інженерію!
  • Телекомунікації та радіотехніка / ОПП Телекомунікації та радіотехніка

Фахові компетентності: розробка, програмування, експлуатація, обслуговування радіоелектронних, телекомунікаційних пристроїв, систем телебачення та зв’язку, в т.ч мобільного, схемотехнічне проектування і програмування мікропроцесорних пристроїв, проектування мереж Іnternet, обробка текстової, графічної, аудіо- відеоінформації.

Комп'ютерне відділення

  • Комп’ютерна інженерія / ОПП Комп’ютерна інженерія

Фахові компетентності: проектуванням, створенням та обслуговуванням комп’ютерних систем та мереж, розробкою системних та прикладних програм в рамках функціонального, процедурного та об’єктно-орієнтованого підходу для настільних, портативних, вбудованих та хмарних систем;

Відділення економіки і фінансів

  • Облік і оподаткування / ОПП Облік і оподаткування

Фахові компетентності: фінансовий та управлінський облік із використанням цифрових технологій, формування фінансової, податкової та управлінської звітності, аналіз, оцінка результатів діяльності підприємства, аудит фінансової звітності.

  • Фінанси, банківська справа та страхування / ОПП Фінанси, банківська справа та страхування.

Фахові компетентності: фінансове планування на підприємствах, в комерційних банках,   брокерсько-дилерських, лізингових, інвестиційних компаніях, управління ринком цінних паперів, страхування, аналіз банківських операцій, укладання і обслуговування страхових договорів.

  • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / ОПП Економіка підприємства та електронна комерція

Фахові компетентності: економічне посередництво, менеджмент, облік, аналіз торговельної діяльності, розрахунки і звітність підприємств, усі види біржових торгів, укладення і обслуговування договорів, аналіз діяльності компаній на біржових ринках.

  • Фінанси, банківська справа та страхування / ОПП Фінанси та оціночна діяльність

Фахові компетентності: оцінка житлового, громадського, промислового, рухомого та нерухомого майна, робота в нотаріальних конторах, оціночних компаніях, агентствах нерухомості, ріелторських, брокерсько-дилерських фірмах, на біржах, в лізингових факторингових та інвестиційних компаніях.

Відділення електроенергетики та електромеханіки

  • Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка / ОПП Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів

Фахові компетентності: ремонт, технічне обслуговування електроустаткування автомобілів та сільськогосподарської техніки, конструювання і виробництво приладів електроустаткування; програмування, комп'ютерні методи діагностики вузлів і систем.

  • Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка / ОПП Обслуговування та ремонт установок відновлювальної енергетики

Фахові компетентності: монтаж, обслуговування та ремонт установок відновлювальної енергетики, оцінка якості монтажу обладнання і установок.

Відділення транспортних технологій

  • Транспортні технології (автомобільний транспорт) / ОПП Транспортні технології

Фахові компетентності: організація автомобільних вантажних  і пасажирських перевезень, організація міжнародних автомобільних перевезень. митне законодавство та митно – брокерська діяльність

Адреса: Вінниця, Хмельницьке шосе, 91/2
Ел. пошта: [email protected]  

Тел.: (0432)56-13-36

Контакти приймальної комісії: 
Тел.: (068) 928 60 68

Ел. пошта: [email protected]

Сайт:  https://vtc.vn.ua/
Приймальна комісія: http://surl.li/glswk

Тримаємо зв’язок по всіх каналах:

Інстаграм: vtfc_college 
Сайт: vtc.vn.ua 
Фейсбук: vtc1964


Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва Західноукраїнського національного університету

Ви прагнете підвищити рівень своїх знань? Ви бажаєте успішно скласти ДПА та НМТ? Ви мрієте стати студентом одного з провідних закладів Вінницької області? Наш заклад саме для Вас!

Відокремлений структурний підрозділ "Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва Західноукраїнського національного університету" - це державний сучасний освітній заклад, який здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «фаховий молодший бакалавр» на основі базової загальної середньої освіти та повної загальної середньої освіти за денною формою навчання.

У нас:

  • досвідченні висококваліфіковані викладачі;
  • коледж функціонує на базі Вінницького навчально-наукового інституту економіки Західноукраїнського національного університету, що забезпечує нерозривність подальшої ступеневої підготовки й об’єднує студентів коледжу та університету у дружню академічну родину;
  • якісно обладнана матеріально-технічна навчальна база;
  • практична підготовка студентів до майбутньої професійної діяльності відбувається у провідних компаніях регіону та України;
  • інноваційні методики навчання;
  • комп'ютерна мережа з відокремленими серверами та необмеженою можливістю виходу до мережі Інтернет;
  • бібліотека наукової, навчальної, художньої літератури із затишним читальним залом;
  • спортивна зала та спортивний майданчик;
  • цікаве та змістовне дозвілля.

Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ проводить підготовку за такими спеціальностями:

  • 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок;
  • 051 Економіка;
  • 076 Підприємництво та торгівля;
  • 071 Облік і оподаткування;
  • 053 Психологія;
  • 081 Право.

На базі коледжу працюють безкоштовні підготовчі курси з предметів загальноосвітнього циклу, що дає можливість студентам якісно підготуватись до НМТ та до вступних іспитів у ВФКЕП ЗУНУ.

Обравши Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва Західноукраїнського національного університету Ви зможете приймати участь у програмах міжнародної співпраці та академічної мобільності, а також у стипендіальних та грантових програмах Європейського Союзу й США, серед яких «Erasmus+». Прослухати лекції кращих закордонних фахівців. Отримати іменну стипендію. Здобути практичний досвід у державних та комерційних структурах, працевлаштуватися. Реалізувати свої лідерські якості. Займатися спортом, творчістю, волонтерством. Навчатися й працювати одночасно.

Приймальна комісія: (0432) 55-49-59; 55-49-55; 55-32-20; (063) 297-81-98(096) 162 51 64.

Сайти: www.vkep.vin.uavinnyckyi-koledzh-ekonomiky-ta-pidpryiemnyctva
Інстаграм: vfkep_zunu
Фейсбук: vkep.tneu
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: м. Вінниця, вул. Гонти, 37


Вінницький транспортний фаховий коледж

Вінницький транспортний фаховий коледж - заклад фахової передвищої освіти, де ти отримаєш грунтовну теоретичну підготовку, реалізуєш свої знання на практиці, знайдеш справжніх друзів, адже МИ - велика педагогічно-студентська родина, яка підтримає, допоможе реалізувати ваші професійні задуми, МИ - команда, і ти відчуєш це з першого дня навчання у нашому коледжі. МИ робимо все можливе для подальшого працевлаштування наших випускників. ВОНИ – наша гордість, гідна зміна, керівники підприємств, організацій, установ.

Якщо ви прагнете отримати високоякісну освіту та розвинути свій потенціал, це ваш шанс стати частиною родини коледжу.

Вінницький транспортний фаховий коледж – заклад освіти у 2024 році проводить набір абітурієнтів на підготовку фахових молодших бакалаврів відповідно до ліцензій МОН України за спеціальностями та акредитованими освітньо – професійними програмами (ОПП): 

133 Галузеве машинобудування.

Випускники здатні застосовувати отримані знання в сучасних методах розрахунку та конструювання деталей і машин; організовувати безпечну та надійну експлуатацію устаткування транспортних, тягових і технологічних засобів; вміти підбирати необхідне технологічне обладнання для вирішення практичних завдань з експлуатації та ремонту машин і обладнання та експлуатаційних і виробничих підприємствах.

Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців; на базі 11 класів – 2 роки і 10 місяців; на основі диплома кваліфікованого робітника – 1 рік 10 місяців.

Форма навчання – денна, заочна.

192 Будівництво та цивільна інженерія.

Випускники здатні застосовувати отримані знання у проєктуванні, дизайні, будівництві, експлуатації, створенні систем «розумних будинків», їх адаптації до сучасного житлового середовища та ландшафтного простору, поєднуючи в собі усі сфери життєдіяльності сучасної людини.

Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців; на базі 11 класів – 2 роки і 10 місяців; на основі диплома кваліфікованого робітника – 1 рік 10 місяців.

Форма навчання – денна, заочна.

275.02 Транспортні технології (на залізничному транспорті).

Випускники здатні застосовувати отримані знання, організовують експлуатаційну, вантажну та комерційну роботу на станціях, у транспортних вузлах та промислових підприємствах; здійснюють безпосереднє керування та контроль за рухом поїздів; експлуатують сучасні інформаційно-керуючі системи; керують рухом поїздів в метрополітенах.

Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців; на базі 11 класів – 2 роки і 10 місяців.

Форма навчання – денна.

273 Залізничний транспорт.

Випускники здатні застосовувати отримані знання в сучасних методах розрахунку залізничної колії та об’єктів залізничної інфраструктури; новітніх технологій будівельних та ремонтних робіт із застосуванням сучасної колійної та будівельної техніки.

Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців; на базі 11 класів – 2 роки і 10 місяців.

Форма навчання – денна, заочна.

Випускники здатні застосовувати  отримані знання в організації та здійсненні виробничої, господарської діяльності підприємств лісогосподарського профілю, лісомисливських господарств, охорони та захисту лісів, раціонального використання лісових та мисливських ресурсів.

Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців; на базі 11 класів – 2 роки і 10 місяців. Форма навчання – денна, заочна.

Випускники здатні застосовувати отримані знання у галузі пожежної безпеки, уміння і навички під час ліквідації надзвичайних ситуацій, їх наслідків та гасіння  пожеж із ефективним використанням протипожежної та аварійно – рятувальної техніки, спеціального обладнання і спорядження.

Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців; на базі 11 класів – 2 роки і 6 місяців. Форма навчання – денна, заочна.

076 Підприємництво та торгівля.

Випускники здатні застосовувати отримані знання в комерційних, промислових, аграрних підприємствах і організаціях різних форм власності, провідних українських компаніях, органах державного управління, для успішного започаткування власної справи.

Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців. Форма навчання – денна.

072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.

Випускники здатні застосовувати отримані знання в банківській справі та страхуванні; умінні формувати фінансові стратегії розвитку підприємства,організації та установ на перспективу; ухвалювати економічно обґрунтовані рішення з питань фінансової, банківської  та страхової діяльності.

Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців. Форма навчання – денна.

071 Облік та оподаткування.

Випускники здатні застосовувати отримані знання в бухгалтерському обліку та оподаткуванні; спеціалісти галузі формують та володіють інформацією, яка використовується для управління підприємством, організаціями, установами.

Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців. Форма навчання – денна.

Одночасно з здобуттям освітньо-кваліфікаційного рівня фахового молодшого бакалавра студент має можливість оволодіти робітничими професіями відповідно до тієї спеціальності, за якою він навчається, та отримати документ державного зразка - свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації: пожежний-рятувальник,  пожежний (респіраторник), охоронник, озеленювач, вальник лісу, лісник, лісоруб, муляр, монтажник гіпсокартонних конструкцій, монтер колії, штукатур, маляр, слюсар з ремонту колійних машин та механізмів, слюсар з ремонту рухомого складу, водій дрезини, складач поїздів, черговий по переїзду, касир квитковий,  сигналіст, розподілювач робіт, оператор дефектоскопного візка.

Сайт: transkol.com.ua
Фейсбук: transkolcom
Інстаграм: vintfc_ua
Ел. пошта: [email protected]
Телефон: (0432) 63-23-80, 61-23-55097 220 74 03
Адреса: м. Вінниця, вул. Героїв Нацгвардії, 28


ВСП Вінницький фаховий коледж будівництва, архітектури та дизайну КНУБА

ВСП Вінницький фаховий коледж будівництва, архітектури та дизайну Київського національного університету будівництва і архітектури в грудні 2020 року святкував знаменну подію – 100-річчя з дня заснування.

Під керівництвом директора фахового коледжу освітній процес забезпечують: 76 висококваліфікованих педагогів, кандидати наук, викладачі вищої категорії, Заслужені працівники освіти України, відмінники освіти України, викладачі-методисти.

Коледж готує фахових молодших бакалаврів за спеціальностями:

191 Архітектура та містобудування

  • ОПП Архітектура  та містобудування.
    Освітньо-професійна програма «Архітектура та містобудування» спрямована на комплексну підготовку висококваліфікованих фахівців, здатних вирішувати типові спеціалізовані задачі та виконувати практичні завдання у сферах архітектури та містобудування, використовувати сучасні архітектурно-проєктні та дизайнерські рішення щодо будівель та споруд різного функціонального призначення, містобудівних об'єктів.

    Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців.
    Форма навчання – денна.

022 Дизайн 

  • Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців.
    Форма навчання – денна.

192 Будівництво та цивільна інженерія 

  • ОПП Будівництво та експлуатація будівель і споруд.

    Освітньо-професійна програма «Будівництво та експлуатація будівель і споруд» спрямована на комплексну підготовку висококваліфікованих фахівців, здатних розв’язувати спеціалізовані задачі та вирішувати практичні завдання у сфері будівництва та цивільної інженерії; вміти використовувати сучасні технології зі створення, експлуатації, реконструкції та ремонту об’єктів будівництва, інженерних систем та технологічних процесів; розробляти креслення на різних стадіях проєктування, застосовувати програмні засоби комп’ютерної графіки, проєктувати будівлі і споруди, в тому числі з використанням програмних систем комп’ютерного проектування; виконувати техніко-економічні обґрунтування вибору конструкцій будівель і споруд,  розробляти технічну документацію, складати та виконувати розрахунки  кошторисів на будівництво об’єкту.

    Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців;
                                   на базі 11 класів – 2 роки 10 місяців.
    Форма навчання – денна, заочна.

  • ОПП Міське будівництво та господарство.

     Освітньо-професійна програма «Міське будівництво та господарство» спрямована на комплексну підготовку висококваліфікованих фахівців, здатних розв’язувати спеціалізовані задачі та вирішувати практичні завдання у сфері міського будівництва та цивільної інженерії; здобувачі освіти набувають навиків проєктування, спорудження, планування та благоустрою міст, житлових масивів, кварталів та елементів міської забудови, вулично-дорожньої мережі та транспортних споруд; управління, організації та плануванню об’єктів міського будівництва та господарства.

    Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців;
                                 на базі 11 класів – 2 роки 10 місяців.
    Форма навчання – денна, заочна.

  • ОПП Обслуговування устаткування систем водопостачання і  водовідведення.  

    Освітньо-професійна програма «Обслуговування устаткування систем водопостачання і водовідведення» спрямована на комплексну підготовку висококваліфікованих фахівців у галузі водопостачання і водовідведення, здатних виконувати розрахунки очисних споруд, проєктувати системи водопостачання та водовідведення, досліджувати технології водоочисних процесів, виконувати лабораторні аналізи, вносити зміни в технологічний процес очистки природних та стічних вод за даними аналізів.

    Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців;
                                 на базі 11 класів – 2 роки 10 місяців.
    Форма навчання – денна, заочна.

  • ОПП Монтаж і обслуговування внутрішніх санітарно - технічних систем і вентиляції.

    Освітньо-професійна програма «Монтаж і обслуговування внутрішніх санітарно-технічних систем і вентиляції» спрямована на підготовку висококваліфікованих фахівців у сфері будівництва та цивільної інженерії, а саме – в області проєктування санітарно-технічного обладнання будівель і споруд різного призначення, монтажу, обслуговування, експлуатації і реновації систем опалення, холодного і гарячого водопостачання, водовідведення, газопостачання, вентиляції і кондиціювання.

    Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців;
                                 на базі 11 класів – 2 роки 10 місяців.
    Форма навчання – денна, заочна.

193 Геодезія та землеустрій 

  • ОПП Землевпорядкування.

    Освітньо-професійна програма «Землевпорядкування» спрямована на комплексну підготовку висококваліфікованих фахівців у галузі земельної освіти з високим інтелектуальним потенціалом, розвинутими фаховими компетенціями, здатних проводити топографо-геодезичні роботи з метою одержання планово-картографічного матеріалу для цілей землеустрою, земельного кадастру, будівництва та промисловості.

    Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців;
                                    на базі 11 класів – 2 роки 10 місяців.
    Форма навчання – денна, заочна.

  • ОПП Оцінка землі та нерухомого майна.

    Освітньо-професійна програма «Оцінка землі та нерухомого майна» орієнтована на комплексну підготовку фахівців та спрямована на здобуття базових уявлень, професійних знань, умінь у сфері оцінки землі та нерухомого майна, особливостей функціонування ринку нерухомості, організації процесу оцінювання майна, дотримання кваліфікаційних вимог в області сертифікації оціночної діяльності на основі національної нормативно-правової бази та міжнародних стандартів.

    Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 10 місяців;
                                    на базі 11 класів – 2 роки 10 місяців.
    Форма навчання – денна, заочна.

076 Підприємництво та торгівля

  • Освітньо-професійна програма «Бізнес-технології та рекламна діяльність» - це цілісна система підготовки фахівців у сфері бізнесу та рекламної діяльності в умовах цифровізації та глобалізації економіки, здатних розв’язувати загальнокультурні та професійно орієнтовані завдання на основі набутих компетентностей (організація та моделювання бізнесу; створення привабливого образу будь-якої організації в очах громадськості; організація внутрішньої комунікації в компанії; побудова ефективних стосунків бізнесу з представниками влади, споживачами, партнерами і суспільством в цілому; просування інтересів організації на національному або міжнародному рівнях; створення рекламної продукції та доведення до споживачів; розробка концепції рекламного продукту; розробка художнього образу торгової марки; організації та проведення рекламних кампаній тощо).

    Термін навчання: на базі 9 класів – 2 роки 10 місяців.
    Форма навчання – денна.

Фаховий  коледж має більше 15 баз виробничого навчання. Здобувачі освіти фахового коледжу беруть участь в гуртках технічної творчості, художньої самодіяльності та гуртках за інтересами. 

Працює в фаховому коледжі постійно діюча виставка технічної творчості, яка є базою для проведення екскурсій, занять зі студентами, профорієнтаційної роботи, працюють  спортивні секції.

Викладачі фахового коледжу беруть активну участь у роботі всеукраїнських, міжнародних науково-практичних конференціях та мають призові місця у Всеукраїнських  конкурсах та олімпіадах, обласних методичних об’єднаннях коледжів і технікумів Вінницької області, міжнародних виставках, фестивалях архітектури та будівництва, вебінарах, коучінгах, тренінгах, конкурсі професійної майстерності педагогічних працівників технікумів і коледжів НМЦ «Агроосвіта» «Педагогічний ОСКАР».

Викладачі фахового коледжу постійно є членами журі обласних олімпіад. Викладачі розробили і обслуговують сайти для дистанційного навчання зі всіх дисциплін освітнього процесу. 

Викладачами фахового коледжу проводяться майстер – класи з техніки воскового живопису з викладачами образотворчого мистецтва. Проводяться персональні виставки здобувачів освіти та викладачів фахового коледжу.

Активно ведуться сторінки про фаховий коледж в соціальних мережах Facebook, Telegram, Instagram.

Сайт: vkba.vn.ua
Телефон: 0432 65 79 10; 098 729 77 38
Ел. адреса: vinbudteх@vn.ua
Адреса: м. Вінниця, просп. Коцюбинського, 53


Калинівський технологічний фаховий коледж

Калинівський технологічний фаховий коледж - це якісна освіта та запорука твого успішного майбутнього. Сьогодні коледж – це сучасний  інноваційний заклад освіти, основним напрямом діяльності якого є підготовка фахівців технологічного, творчого та економічного напрямків за спеціальностями:

022 Дизайн

Освітньо-професійна програма спрямована на комплексну підготовку фахових молодших бакалаврів, що  виконують  спеціальні  роботи, пов’язані  з моделюванням  та  художнім  оформленням зачіски, пострижерних та гримерно-візажних робіт за індивідуальним замовленням в перукарських салонах та салонах краси, агенціях модельного бізнесу та дизайн-студіях. Фахівець перукарської справи – це митець, який допомагає людям знайти свій стиль, несе в цей світ красу, гармонію.

Термін навчання на базі 9 класів - 4 роки;  на базі 11 класів -3 роки; на базі ПТЗО- 2 роки.

Освітньо-професійна програма спрямована на комплексну підготовку фахових молодших бакалаврів, здатних  виконувати  спеціальні  роботи, пов’язані  з композиційним  та  художньо-конструктивним рішенням у галузі дизайну одягу. В сучасних умовах основним завданням дизайнерів є збереження попиту населення на модний одяг високої якості і широкого асортименту.

Термін навчання на базі 9 класів - 4 роки; на базі 11 класів -3 роки; на базі ПТЗО - 2 роки.

071 Облік і оподаткування    

Освітньо-професійна програма спрямована на комплексну підготовку фахових молодших бакалаврів з обліку і оподаткування, що здійснюють  ведення бухгалтерського обліку, дотримуючись єдиних методологічних засад та чинного законодавства України, виконання професійних завдань та обов’язків (робіт) інноваційного характеру у сфері обліку, аналізу, контролю, аудиту, оподаткування з урахуванням особливостей діяльності підприємства і форми ведення обліку.

Термін навчання на базі 9 класів - 3 роки; на базі 11 класів - 2 роки; на базі ПТЗО - 1 рік.

 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок 

Освітньо-професійна програма спрямована на комплексну підготовку фахових молодших бакалаврів у сфері фінансів та кредиту, готових до професійної діяльності в органах державного, регіонального і муніципального рівнів, банках, біржах, страхових компаніях, інвестиційних фондах, фондовому ринку та економічних службах підприємств і організацій усіх форм власності.

Термін навчання на базі 9 класів - 3 роки; на базі 11 класів - 2 роки; на базі ПТЗО - 1 рік.

141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка  

Освітньо-професійна програма спрямована на комплексну підготовку висококваліфікованих  фахівців, здатних вирішувати типові спеціалізовані задачі та виконувати практичні завдання у сферах діагностики, технічного сервісу та ремонту електропобутової техніки. Проведення аналізу роботи  електрообладнання побутової техніки, та експлуатації електротехнічних, електромеханічних і мікропроцесорних систем керування, електроприводу, організація технологічних процесів технічного обслуговування.

Термін навчання на базі 9 класів - 4 роки; на базі 11 класів - 3 роки; на базі ПТЗО - 2 роки

Освітньо-професійна програма спрямована на комплексну підготовку висококваліфікованих  фахівців, здатних вирішувати типові спеціалізовані задачі та виконувати практичні завдання у сферах діагностики, технічного обслуговування та ремонту електроустаткування транспортних засобів. Конструювання та виготовлення приладів електроустаткування, програмування, комп’ютерні методи діагностики вузлів і систем. Вивчення будови та функціонування елементів електронних та мікропроцесорних систем керування транспортних засобів.

Термін навчання на базі 9 класів - 4 роки; на базі 11 класів - 3 роки; на базі ПТЗО - 2 роки

133 Галузеве машинобудування  

Мета освітньо-професійної програми  полягає у фундаментальній підготовці фахівців, здатних розв’язувати складні задачі і проблеми в галузі машинобудування та здійснювати інноваційну професійну діяльність за спеціальністю шляхом набуття ними теоретичних і практичних знань, вмінь та навичок. Застосування сучасних технологій  ремонту, методів організації технологічного процесу технічного сервісу та діагностики устаткування, монтажу, налагодження механізмів, систем, машин. Відновлення та виготовлення деталей обладнання.

Термін навчання на базі 9 класів - 4 роки; на базі 11 класів -3 роки; на базі ПТЗО- 2 роки

182 Технології легкої промисловості

Освітньо-професійна програма  спрямована на підготовку висококваліфікованих фахівців,  для яких об’єктами професійної діяльності є: теоретичні, методичні, організаційні та практичні засади функціонування підприємств легкої промисловості та інфраструктури. Інтегровану підготовку фахівців для вирішення практичних завдань у сфері технологій легкої промисловості, що передбачає процес проєктно-художньої, конструкторської, науково-дослідної та технологічної роботи на швейних підприємствах різних форм власності. 

Термін навчання на базі 9 класів - 4 роки; на базі 11 класів -3 роки; на базі ПТЗО- 2 роки

182 Технології легкої промисловості

Освітньо-професійна програма  спрямована на комплексну підготовку висококваліфікованих  фахівців, здатних вирішувати типові спеціалізовані задачі та виконувати практичні завдання у сферах легкої промисловості. Вивчення сучасного інформаційно- комунікаційного обладнання, інформаційних систем та програмних продуктів, приладів та обладнання, необхідних для моделювання виробів та здійснення виробничої діяльності у легкій промисловості різних форм власності.

Термін навчання на базі 9 класів - 4 роки; на базі 11 класів -3 роки; на базі ПТЗО- 2 роки

Приєднуйся до Калинівського технологічного фахового коледжу – твій шлях до успіху розпочинається тут! 

  • Престижні спеціальності, конкурентоспроможні на ринку праці.
  • Наявність спеціальностей, що передбачають підвищене стипендіальне забезпечення.
  • Вступ на державну форму навчання.
  • Сучасна матеріально-технічна база.
  • Безпечний освітній процес – облаштоване укриття на  450  місць.
  • Можливість для випускників продовжити навчання у закладах вищої освіти України та Європи за скороченою формою навчання.
  • Досвідчений та творчий колектив педагогів.
  • Інновації в освітньому процесі.
  • Навчання за денною (очна, дистанційна, дуальна) та заочною формами.
  • Виробнича практика на провідних українських підприємствах.
  • 100% забезпечення студентів місцями у затишному гуртожитку, який знаходиться поряд із навчальним корпусом. 
  • Зручне транспортне сполучення (кожні 15-20 хв. прямує автобус з Вінниці).

У Калинівському технологічному фаховому коледжі студенти мають можливість реалізувати свої здібності за інтересами. У закладі освіти діють творчі гуртки, працює студія мод, де студенти виготовляють та демонструють колекції моделей одягу й здобувають перемоги на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах.

Калинівський технологічний фаховий коледж єдиний у Вінницькій області серед закладів фахової передвищої освіти, який має власну театр-студію «Діалог». Юні актори «діалоговці» неодноразово ставали лауреатами Всеукраїнських фестивалів та конкурсів.

Ми працюємо професійно, творчо, натхненно. Наші випускники цікаві роботодавцям!

Наше кредо: «Освіта для успішного життя!»

Запрошуємо вас приєднатися до дружньої родини студентів Калинівського технологічного фахового коледжу!

Сайт: ktfk.kalynivka.com
Фейсбук: ktfk.kalynivka
Інстаграм: ktfk_kalynivka
Телефони: (0433) 32-15-93; 0(68) 681 68 86; 0(99) 128 82 08; 0(97) 236 19 80
Ел. адреса: [email protected]
Адреса: м. Калинівка, Хмільницький район, Вінницька обл., вул. Левка Лук’яненка, 29

keyboard_arrow_up