ФДМУ пропонує орендувати через онлайн-аукціон їдальню у Вінниці (Новини компаній)

ФДМУ пропонує орендувати через онлайн-аукціон їдальню у Вінниці (Новини компаній)

Через систему «Прозорро.Продажі» підприємці можуть орендувати приміщення для власної справи. Якщо об’єкт державної власності, кошти від оренди надходитимуть у держбюджет. А це — підтримка економіки під час війни.

У Вінниці, на вулиці Стрілецькій, 61, доступна для оренди на 5 років будівля їдальні з прибудовами, складом, навісом та сараєм. Тут можна відкрити ресторан, бенкетну залу або переобладнати приміщення на свій розсуд — обмежень щодо використання немає.

Загальна площа — понад 870 квадратних метрів. Об’єкт під’єднаний до електромережі, є вода, каналізація та газ. Проте опалення відсутнє, про нього доведеться потурбуватися самостійно.

Це повторний аукціон, стартова орендна плата становить понад 180 тисяч гривень на місяць. Подавати заявки на участь можна до 22 травня. Торги відбудуться 23-го травня.

Як знайти потрібний об’єкт на «Прозорро.Продажі»?

В онлайн-аукціонах можуть брати участь як фізичні, так і юридичні особи. Щоб знайти приміщення державної або комунальної власності для оренди, потрібно:

  1. Зайти на сайт «Прозорро.Продажі», обрати розділ «Аукціони», далі — «Оренда державного та комунального майна». 
  2. Налаштувати систему фільтрів і вибрати потрібний об’єкт.
  3. Зареєструватись на одному з акредитованих у системі майданчиків, подати заявку на участь.
  4. Оплатити реєстраційний та гарантійний внески. 
  5. Взяти участь в аукціоні та зробити переможну ставку.
  6. Підписати протокол і договір оренди.

Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

keyboard_arrow_up