Без Притули, але по фен–шуй! «ВАР’ЯТИ» приїдуть у Вінницю на Китайський Новий рік

Без Притули, але по фен–шуй! «ВАР’ЯТИ» приїдуть у Вінницю на Китайський Новий рік
  • Під гаслом: «Раз коронавірус пішов із Китаю, то…нехай у Китайський Новий рік і зникне!» – саме у Вінниці «ВАР’ЯТИ» беруться переломити тенденцію культурного карантину й нескінченних концертних переносів.
  • Обіцяють 12 лютого взяти Бика за рога й максимально вдарити драйвом, сміхом та радістю по майбутньому!

П’ять років поспіль Вінниця зустрічала перший день Нового року із «ВАР'ЯТИ-ШОУ». Щороку 1 січня улюблені актори кращого україномовного гумор–шоу давали одразу по два аншлагові концерти, зазначаючи, що саме старт у Вінниці – найвірніша запорука успішності всього року.

– У 2015 році, коли ми тільки започатковували цю традицію, і нам, і артистам дуже часто говорили: «Ну хто прийде на концерт після новорічної ночі?..» Але ми ризикнули! І вінничани не просто прийшли, а влаштували такий аншлаговий святковий прийом, що про цю унікальну традицію «ВАР'ЯТИ» потім розказували під час гастролей у кожному місті, – розповідають у компанії «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Як проходив той історичний новорічний концерт дивіться у відео та читайте тут.

Відео дня

Традиція – у перший день Нового року ходити на концерт «ВАР'ЯТИ–ШОУ» – що наміцно закріпилась у вінничан, цього року вперше буде дещо видозмінена.

Святковий концерт «ВАР'ЯТИ-ШОУ» у вінницькому Будинку офіцерів відбудеться не 1 січня, а 12 лютого.

Всьому виною – постійні зміни правил проведення концертів під час карантину, які надходять від центральної та міських влад, через які «ВАР’ЯТИ» вирішили усі концерти, що заплановані на грудень–січень, перенести на лютий.

Та щоб все-таки не зраджувати традиції новорічних зустрічей у Вінниці, для нашого міста у своєму оновленому графіку «ВАР’ЯТИ» обрали особливу дату – 12 лютого, тобто Китайський Новий рік.

– Так що Новий рік Вінниця все одно зустріне з «ВАР’ЯТАМИ»! А щоб у 2021 році була переломлена тенденція культурного карантину й нескінченних концертних переносів, на озброєння візьмемо усі правила фен–шуй! – говорять у компанії «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Всі квиточки вже заряджені на щастя у 2021 році, так що стануть традиційно найкращим подарунком собі, рідним та друзям на свята. А щоб усі бажаючі могли потрапити на концерт, 12 лютого у Будинку офіцерів їх буде аж два - о 17.00 і 20.00. Разом із «ВАР’ЯТАМИ» Вінниця візьме Бика за рога й максимально вдарить драйвом, сміхом та радістю по майбутньому!

Ексклюзивно у Вінниці «ВАР’ЯТИ» обіцяють показати найсвіжішу концертну програму, яку ще не бачили жодні глядачі. Так що готуйтесь насолоджуватися новими іскрометними мініатюрами, блискучими монологами, веселими піснями й багатьма сюрпризами!

Зокрема, «ВАР’ЯТИ» приїдуть з новими декораціями, у гумористичному батлі тепер проти короля монологів Владзьо виступатимуть всі інші учасники, а вінничани нарешті познайомляться з новими героями «ВАР’ЯТИ–ШОУ» – Максом Кравцем та Святом Марченко.

Саме цих знаменитих стендап–коміків, що визнані одними з найкращих в Україні, «ВАР’ЯТИ» запросили до компанії після того, як Сергій Притула перед виборами вирішив покинути шоу.

– Чи вплинуло це на якість гумору і атмосфери на концертах? Так. Але точно не у гірший бік! Тепер у нас розв’язані руки! – зазначають артисти. – А тому оновлені, «безПритульні» «ВАР’ЯТИ» жартують на сцені ще більш відверто та смішно, адже не проходять жорсткої цензури жартів! Вінниця бачила «ВАР’ЯТИ–ШОУ» з Притулою, тепер час побачити, на що здатні «ВАР’ЯТИ», без Притули. Запевняємо – це буде незабутньо!

Квитки на новорічні концерти «ВАР’ЯТИ–ШОУ» коштують від 170 гривень. Придбати їх можна на сайті bilet.vn.ua.

 

Читайте також:

«Дожити б до концертних залів, як у Шанхаї». Єгор і Роксолана Грушини про тур у Китаї і сюрпризи Вінниці

Віктор Бронюк про шалені студентські роки: «Зламав не один гітарний гриф і щороку їздив на збір яблук»

Андрій Макаревич у Вінниці: «Не втрачаємо надії, що доїде до вас і «Машина часу»!»

Як джаз і йога рятують під час карантину, розказав легендарний Артур Дуткевич із Польщі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Лилия Архипенко

    А чому так довго немаэ випускiв Варьяти-шоу?
  • Сергей Чернюк

    Хто це?
  • Вячеслав Торбас

    Это просто отстой...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up