Кудіяров на свободі - його звільнили під заставу у 120 тисяч гривень

Кудіяров на свободі - його звільнили під заставу у 120 тисяч гривень
- Шановне товариство! Я на свободi! - біля години тому написав вінницький антикорупціонер Вадим Кудіяров на своїй сторінці у Фейсбук. Своє затримання пан Кудіяров називає "чітко спланованим та відрежисованим шоу".

Очільника вінницької "Батьківщини молодої" Вадима Кудіярова звільнили із міського СІЗО - грошову заставу в розмiрi 120 тисяч гривень, яку збирали його друзi, внесено. За словами самого Кудіярова, допомога прийшла звiдти, звiдки він її очiкував найменше.


Нагадаємо, що Вадима Кудіярова працівники правоохоронних органів затримали більше тижня тому, 25 червня, за підозрою у намаганні отримати неправомірну вигоду від головного лікаря обласної дитячої лікарні Тетяни Антонець. Міру запобіжного заходу пану Кудіярову оголосили 27 червня - суддя постановив взяти підозрюваного під арешт строком на 60 діб із можливістю застави у 120 тисяч гривень. Наразі триває судове слідство.

Читайте також:

Відео дня

Антикорупціонер Кудіяров за гратами. Громадські активісти переконані - його підставили.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    http://vn.20minut.ua/Vid-Chytachiv/tetyana-antonets-vpevneno-krokue-do-tyurmi-10327649.html http://vn.20minut.ua/Vid-Chytachiv/tetyana-antonets-vzhe-na-porozi-tyurmi-10326823.html Вся правда о "святой" Антонець это так что бы вы понимали ху из ху!
  • Anonymous

    Под ником Єдина Украина скрывается ТАРАКАН и гадит в коментах!
  • Anonymous

    Після Майданe ні яких змін у Вінниці не відбулось! Далі продовжують саджати невинних людей!!!
  • Anonymous

    Да посмотрите чем живет милиция и Антонец... И посмотрите чем живет Кудияров. И сделайте выводы!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести на кладовище і як правильно вітатися 20:36 «Цій книзі понад 100 років». Музею Пирогова подарували підручник з медицини професора з Німеччини 19:44 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані впродовж півроку 18:52 «Небесні янголи Вінниці»: вийшов фільм про загиблих від ракетного удару 14 липня Від читача 14:28 Тумба під умивальник модель для пральної машинки 18:17 На Вінниччині патрульні зупинили водія з фейковим військовим квитком photo_camera 16:43 У Вінниці визначили власників квартир у новобудові на Привокзальній photo_camera 16:00 На місці ТРЦ «Sky Park» ще кілька років тому була столітня взуттєва фабрика 15:52 У ДТП поблизу Вінниці загинули троє поліцейських 15:23 Максим Гребельський з Літина отримав медаль «Захиснику України» від Головкома ЗСУ 14:17 У Вінниці погасили марку «Побратими» присвячену місту-партнеру Нансі 13:48 Водойми Вінниччини, які зачарують своєю красою: куди можна поїхати? 12:42 Начальник Вінницької ОВА порадив хейтерам скористатися лупою photo_camera 11:33 Окупанти не полишають спроб прорвати фронт на Харківщині 11:00 Які основні проблеми, пов'язані із дорожнім рухом у Вінниці, вас хвилюють? Ми запитали вінничан 10:37 В останню путь вінничани проводжатимуть Костянтина Хібовського та Дениса Новіцького 09:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Ростислава. Історія, заборони та прикмети 11 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up