Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)

Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)
  • Запрошуємо до магазину автозапчастин від національного дистриб’ютора «Юнік Трейд» у Вінниці.
  • Саме тут ваш автомобіль отримає найкращий догляд!

Раді повідомити, що тепер "Юнік Трейд" доступний і для роздрібних покупців.  Компанія "Юнік Трейд" доклала максимум зусиль, щоб зробити процес придбання автозапчастин комфортним та зручним для своїх клієнтів. Тепер ви можете насолоджуватися найбільшим асортиментом продукції від провідних виробників автомобільних компонентів.

В наявності тільки якісні та оригінальні запчастини, які забезпечать надійну роботу вашого авто. Унікальний склад-магазин, в якому ви зможете одразу придбати необхідні автозапчастини, автомастила, автохімію від виробника, з гарантією на продукцію та без зайвих затримок. Також в асортименті «Юнік Трейд» представлені ексклюзивні торгові марки за доступною ціною, при цьому якість деталей - на рівні провідних виробників.

Команда професіоналів завжди рада допомогти вам з підбором товарів та надати професійну консультацію. А щоб зробити покупки більш вигідними - діє бонусна накопичувальна програма.

Бонусна програма лояльності — це унікальна можливість отримати додаткові переваги та знижки під час покупок. За першу покупку вже наступного дня ви отримаєте бонуси у розмірі 500 гривень, які можна використати для знижки на наступні закупівлі.

Ваші покупки стають більш вигідними, адже з кожним замовленням накопичуються бонуси. Це дозволить вам зекономити кошти на майбутніх покупках.

Магазин автозапчастин «Юнік Трейд» у Вінниці пропонує:

  • понад 100 тис. автозапчастин від світових виробників
  • допомогу та консультацію експертів з підбору запчастин
  • гарантію на весь асортимент
  • вигідну та прозору систему знижок і бонусів

Завітайте до магазину, де на вас чекає якісний сервіс та широкий вибір запчастин для вашого авто. Будьте впевнені, що з "Юнік Трейд" ваше авто завжди буде у відмінному стані!

Нам довіряють професіонали!

Графік роботи: Пн-Пт з 9:00 до 18:00
                            Сб з 9:00 до 15:00
Консультації за тел.: 7577 (безкоштовно для всіх операторів)
Вас чекають за адресою: м. Вінниця, вул. Гліба Успенського, 91A.

keyboard_arrow_up