Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження?

Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження?
Їх звела війна - Володимира зі Жмеринки і Яну з Чернігівщини, свої долі поєднали у місті нареченого, молоді хотіли б незвичний подарунок. Всі фото - Павла Голева.
  • У Жмеринці одружилися військовий Володимир і його суджена Яна.
  • Їхні серця б’ються в унісон — це відчули під час першого знайомства.
  • Як і де воно відбулося?
  • Який хотіли б подарунок з нагоди одруження?

Хвилююча історія про зустріч під час війни нашого земляка зі Жмеринки військового Володимира і його нинішньої дружини пані Яни. До весілля вони пройшли немало випробувань. Обстрілювали не тільки його. Під обстрілами перебувала і вона: на її рідне містечко Семенівку на Чернігівщині російські нелюди неодноразово скидали бомби, цілили ракетами.

«Коли приїхала у Жмеринку, відчула, які ви щасливі».

Приїхавши у Жмеринку до коханого, Яна сказала: «Які ви тут щасливі!». Її вразило те, що у місті не чути обстрілів, які звучать на рідній Чернігівщині. Тому місцем одруження обрали малу батьківщину Володимира.

До війни Володимир працював у Жмеринській міськраді. Коли російські окупанти вдерлися на нашу землю, чоловік взяв до рук зброю. Підрозділ, в якому служив, направили на Чернігівщину. Область межує з росією, це один з напрямків, звідки орки заходили на територію нашої країни.

Відео дня

Зустріч з пані Яною відбулася випадково. Про цю історію можна розповідати окремо. Вона визначила подальшу долю цих двох людей. Під час війни стосунки цінуються сильніше, ніж це було у мирні дні. Пані Яна сказала про це такими словами: «Цінуйте, люди, кожну мить».

Втім, радість від знайомства і спілкування тривала недовго. Підрозділ Володимира змінив місце дислокації. Спершу його пере направили на Сумщину, де також значна ділянка кордону з росією. Агресор користується близькістю до нашої території, обстрілює сусідні населені пункти. Постійно засилає диверсійно-розвідувальні групи. Наступним місцем виконання бойових завдань Володимира з його побратимами стала Луганщина. Нарешті, пройшовши бойовий шлях у трьох регіонах, вони опинилися у Бахмуті. Про запеклі бої у цьому місті і його околицях є багато інформації.

Весь час вони підтримували одне одного. Як тільки випадала нагода, він телефонував або писав їй. Цінували короткі хвилини, коли в слухавці чули голос одне одного. У березні нинішнього року росіяни скинули керовані авіабомби на містечко Яни. Знищили низку об’єктів інфраструктури, житлові будинки. Володимир уважно стежив за кожним повідомленням про ситуацію у місті коханої. Вона ж відстежувала, що відбувається на тих ділянках фронту, де перебував він. Ніхто, крім них, не зрозуміє, що відчували у такий час. Ніхто, крім них, не знає, як пройшли випробування розлукою в умовах війни.

Нарешті випала нагода їхньої нової зустрічі. Вони вирішили офіційно поєднати свої долі. Церемонія одруження відбувалася у рідному місті нареченого —Жмеринці.

Про важливу подію у життя Володимира і Яни розповіла «Жмеринська газета», при цьому звернула увагу на те, який подарунок хотіли б мати з нагоди одруження.

Привітати може кожен охочий

У Володимира позивний «Писар». Насправді він керує дронами.

«Я знаю, скільки грошей із зарплати Володя витрачає, щоб мати більше «пташок», і робить це не тільки він, побратими так само витрачають свої кошти на військові потреби, — говорить  пані Яна. — Хочу нагадати небайдужим, аби підтримували військовим. Завдяки їм можемо жити, працювати, відпочивати. Так зраділа, коли побачила, як у Жмеринці діти йдуть до школи. У моєму містечку нема такої можливості, учні навчаються дистанційно, бо там обстріли».

Коли сімейну пару запитують, який би хотіли подарунок, у них на це однакова відповідь: допомогти Володимиру зібрати кошти. Військовий відкрив збір на придбання детонаторів, засобів технічного вдосконалення боєприпасів, що дають можливість ефективнішого їх застосування.

«Вартість такої «іграшки» 1200 гривень, каже військовий. Маємо намір до оснастити 100+ боєкомплектів. Будемо вдячні за допомогу та підтримку кожному, хто долучиться до такого збору».

Ось які подарунки просять тепер на весілля наші військові.

Хто має можливість і бажання привітати військового зі Жмеринки з днем його одруження, повідомляємо картку для збору коштів на детонатори:  5375 4112 1574 9420

Читайте також:

«Це Крафт»: Дають гранти для майстрів власної продукції, навіть художників, чи письменників

Найзапекліші бої точаться на Авдіївському напрямку: Генштаб про 807-й день війни

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Овшчч

    Цирк

keyboard_arrow_up