Петиція: вінничани просять «зебру» біля ЖК "Андорра" та "Сімейний"

Петиція: вінничани просять «зебру» біля ЖК "Андорра" та "Сімейний"
  • У Вінниці люди скаржаться, що їм складно перейти дорогу.
  • Вінничани просять встановити пішохідний перехід по вулиці Антонова.
  • До кінця збору підписів залишилось 14 днів.

Сьогодні, 29 жовтня 2018 року, на сайті вінницької мері оприлюднили електронну петицію «Пішохідний перехід біля ЖК Андорра».

Вінничанка Олександра Пересенчук пише, що по вулиці О.Антонова давно побудовані і здані нові корпуси багатоквартирного будинку.

«Збільшилась кількість населення вулиці, з'явились нові магазини, пожвавився потік автомобілів. Як наслідок пішоходи біля новобудови постійно перебігають дорогу, оскільки до найближчого переходу йти далеко (в т.ч. діти та підлітки). Значно зросла кількість школярів, які постійно прямують вулицею до шкіл (школи 12 та 13 по вул. М. Шимка працюють у дві  зміни)», — зазначає автор звернення.

Відео дня

За її словами, частина дороги орієнтовно від відділення Укрпошти (індекс 21034) до дитячого навчального центру є найнебезпечнішою.

— Мешканці новобудов ЖК Андорра та Сімейний не мають можливості правильно перейти дорогу, а відкриті кафе та магазини на перших поверхах новобудови ЖК Андорра спонукають мешканців будинків навпроти також порушувати правила дорожнього руху, — йдеться у тексті петиції.

Вінничанка пропонує облаштувати пішохідний перехід з лежачими поліцейськими на цій ділянці.

Станом на 29 жовтня петицію підписали 3 людини. Звернення можна підписати ТУТ.

До речі, в соцмережах виклали відео, в якому можна побачити, як на вулиці Шимка (поблизу ЖК «Андорра») машина на «єврономерах» на швидкості проїжджає через пішохідний перехід. Авто вдаряється у бордюр, ледве не звалившись на пішоходів. За секунду до цього дорогу перейшли по «зебрі» жінка з дитиною.

Варто зазначити, нещодавно у місті запустили автобусний маршрут №17 «Тяжилів – СТО». Він проходить по вулиці Антонова. Там вже почали встановлювати зупинки. 

Нагадаємо, вінничани пропонують встановити на трасі Барське шосе світлофор. До кінця збору підписів до петиції залишився один день.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Slavik Krumchyk

    а чомуж автодор недивиться за цим і не встановлює цеж їхня компитенція ...навіщо робить якісь петиції ..вони мають самя все робить
  • Оксана Гула

    Наііть як би був то бішли б на червоний.Бо в нас коли водій їде на червоне світло то бик, а пішогід перебігає на червоне герой..!!!
  • Ольга Головащенко

    О і я про це. Ідемо в садочок 42 нема де перейти, бігаємо через дорогу з малими дітьми. Чому раніше про пішохідний не. Подумали.
  • Вадим Ковальчук

    Даеж пешеходный возле каждого дома.раньше как справлялись?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up