«Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті

«Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті
  • Нещодавно в Інтернеті з’явився новий фільм — короткометражка  «Перелесник».
  • Головну роль зіграв вінничанин Данило Коломієць.
  • Зараз команда стрічки, яка усім припала до душі, хоче відзняти повний метр нового фільму про українську міфологію, але є труднощі.

Нещодавно на YouTube з'явився короткометражний фільм «Перелесник», який розповідає про природу цієї міфологічної істоти, покладену на цікавий сюжет. Головну роль зіграв Данило Коломієць, родом з Вінниці.

З талановитим юнаком спілкувався журналіст «20 хвилин». Як знімали фільм і в яких ще проєктах хлопець брав участь? Можна прочитати за посиланням:

Буде новий фільм

Успіх стрічки був настільки великий, що глядачі почали закликати до створення повнометражного фільму. Просили навіть створити збір коштів, до якого могли б долучитися. Адже, нагадаємо, «Перелесник» молодій команді вдалося зняти завдяки донатам підписників.

Відео дня

Тому, дочувшись до прохань глядачів та фанатів фільму, актори та автори проєкту повідомили, що відкривають збір коштів на новий фільм. Це, як вже трохи привідкрили завісу, буде повнометражне кіно, яке називатиметься «Русальчин Великдень».

@sunny_kadnikova Баночка в шапці профілю 🙏🏻 ви просили - ми нарешті створили ❤️ #фентезі #кіно #фільм #драма #пов #перелесник #перелесникфільм #актори @DANIL•KOLOMIIETS @Volynyatko | BulBul Media @lub_it @Mariia Yaremak 🌙✨ Composer ♬ A Walk in the Forest - Mariia Yaremak

«Це історія про трьох істот — людину, відьму та чугайстра, що чимось пов‘язані один з одним. Цим фільмом ми хочемо дослідити: як це — жити вічно, як лісова істота; як це — перетворитися на лісового духа, коли до цього був людиною; як це — дізнатися про існування магічного світу, коли все життя жив у місті? — пише одна з авторок фільму. — Молодий письменник приїжджає в Карпати, щоб написати книгу про українських міфічних істот. Він навіть не здогадується, що йому доведеться познайомитися з ними особисто…»

Повний метр під загрозою?

Але буквально кілька днів тому команда розповіла, що їхній фільм під загрозою через брак коштів. Коли команда порахувала, скільки їм потрібно на зйомки, то зрозуміла, що їм не вистачає.

@sunny_kadnikova Про що Русалчин Великдень? 🌿 Це історія про трьох істот - людину, відьму та чугайстра, що чимось пов‘язані один з одним - цим фільмом ми хочемо дослідити: як це - жити вічно як лісова істота; як це - перетворитися на лісового духа, коли до цього був людиною; як це - дізнатися про існування магічного світу, коли все життя жив у місті? — молодий письменник приїжджає в Карпати, щоб написати книгу про українських міфічних істот. Він навіть не здогадується, що йому доведеться познайомитися з ними особисто… Посилання на банку - у шапці профілю 😌❤️ також, у нас є Патреон, де ми показуємо покрокову роботу над фільмом! #перелесник #кіно #фентезі #фільм #карпати #романтика #магія @lub_it @DANIL•KOLOMIIETS @Volynyatko | BulBul Media @Mariia Yaremak 🌙✨ Composer @Лада Холі ♬ Epic Music(863502) - Draganov89

«У нас на руках лише чверть потрібної суми. Ми вже почали витрачати гроші на костюми і грим, але бачимо, що вони тануть. Ця робота справді дуже амбітна», – каже одна з авторок проєкту у відео. «Ми вирішили показати українську міфологію у всій своїй красі: знайшли наймальовничіші локації, розробили реалістичний грим та класні костюми. Я сама закидаю всі свої гроші в збір, але цього мало. Я ще за минулий фільм кредит не віддала», – додає вона.

Тому команда вирішила провести конкурс: три людини, які задонатять найбільше, будуть зазначені в титрах як спонсори.

Що потрібно зробити? Задонатити та написати своє ім'я.

Посилання на збір тут.

Автори та актори стрічки «Перелесник» закликають всіх підтримати їх, аби стрічку вдалося відзняти якнайкраще.

А незабаром також з участю вінничанина Данила Коломійця зможемо побачити ще один короткометражний фільм – «Маланка».

@sunny_kadnikova Вже дуже скоро! ❤️ на початку травня✨ Актори: Юлія Вишнякова, Данило Коломієць Олена Васильченко, Юліана Барташ Композиторка: Марія Яремак Звукорежисер: Іван Горбаченко Ассистент композиторки: Майкл Пірс Режисерка: Олександра Каднікова Оператор: Сергій Шуляк @Mariia Yaremak 🌙✨ Composer @DANIL•KOLOMIIETS ♬ оригінальний звук - Олекса 🦊

 

Читайте також:

На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб

Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини

Коментарі

keyboard_arrow_up