У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ

У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ
  • Під час заходу збирали кошти на підтримку Збройних Сил України. Загалом вдалось виручити майже 30 тисяч гривень, ще 10 тисяч передала родина загиблого Захисника України.

Захід організували бібліотекарі вінницької книгозбірні № 14, квартальний комітет «Хутір Шевченка» та місцеві мешканці. Серед охочих продавали випічку та смаколики. А для дітей влаштували майстерклас з аквагриму, а також розмістили фотозону «Непереможні українці».

Це вже третій благодійний ярмарок на території книгозбірні. Цього разу кошти збирали на РЕБ для 124-ї окремої бригади ТрО ЗСУ.

«Наша благодійна акція, яку ми проводимо разом з жителями Хуторів Шевченка, дає можливість згуртуватись, робити гарні справи, що наближають нас до Перемоги! Дякуємо всім, хто долучився до ініціативи й взяв участь у ярмаркуванні», — зазначила завідувачка бібліотеки-філії № 14 Ірина Продан.

Відео дня

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Робимо ставки, де знову перейдуть дорогу на Соборній». Чому вінничани байдужі до полеглих воїнів?

«Піду за тата воювати». Після загибелі батька син вступив до військового ліцею

Коментарі (1)
  • Дивись Профіль !

    Бажаю здоровʼя, ми зараз працюємо на  Авдіївському  напрямку тут зараз треш…

    Все що відбувається викладаю в своєму телеграм каналі , посилання в шапці профілю
    Підтримайте мене будь ласка підпискою на канал

keyboard_arrow_up