Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко

Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко
  • На залізничному переїзді легковик зіткнувся з тепловозом. В результаті аварії керманич від отриманих травм загинув на місці. Пасажирка госпіталізована до лікарні

Дорожньо-транспортна пригода сталась вдень 28 квітня на регульованому залізничному переїзді у селі Уладівка Хмільницького району. 

— За попередньою інформацією слідства, 44-річний водій автомобіля Daewoo Lanos, рухаючись в напрямку регульованого залізничного переїзду, не обладнаному шлагбаумом, проігнорував попереджувальний сигнал світлофора та виїхав на переїзд, де зіткнувся з потягом, — розповіли у поліції. — Внаслідок ДТП керманич загинув на місці, його 37-річна пасажирка, мешканка міста Хмільник наразі перебуває у важкому стані.

Відео дня

38-річну пасажирку бійці ДСНС деблокували з понівеченого авто за допомогою спецобладнання та передали бригаді екстреної медичної допомоги.

Слідчі встановлюють обставини та причин аварії. За даним фактом відкрили кримінальне провадження.

В жахливій ДТП загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко.

Хмільницька районна державна адміністрація написала: «Світла та вічна пам'ять Юрію Шевченку! Щирі співчуття рідним і близьким від колективу Хмільницької районної військової адміністрації. Юрій Сергійович Шевченко з січня 2020 року до березня 2021 року працював заступником голови Хмільницької районної державної адміністрації. За час роботи проявив себе здібним керівником, добрим, порядним колегою, справжнім патріотом, прекрасним другом. Знаємо його, як зразкового сім'янина, прекрасного батька, відданого сина. Розуміємо та розділяємо гіркоту втрати усіх, хто знав, любив і поважав Юрія Сергійовича Шевченка».

 

Читайте також:

Рада заборонила підвищення тарифів на тепло для населення

Окупиться за два-три роки. Вінничанин пропонує відмовитися від газових котелень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ромашка

    Як би і що би не було, шкода, що так сталось...
    Просто треба дотримуватись ПРАВИЛ ЖИТТЯ,  а ми їх, на жаль,  інколи ігноруємо, все беремо - на авось....
  • Vitold

    Як на мене то не варто зловтішатись. Має бути людяність у нас. Все таки загинула людина.
    Тим більше, не зважаючи на посаду яка багатьох чомусь триґерить, їхав він на незаможному авто.
  • Альона

    Дуже шкода. Чудова людина і добра😢
  • Alena😉

    Як вам не соромно таке писати, не знаючи цієї людини,  соромно за таких людей!!! Це була дуже чудова і добра людина!!! В нього залишилося двоє діток. Майте сором і проявіть повагу до сім'ї загиблого!!!

keyboard_arrow_up