Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан

Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан
  • Закон про мобілізацію передбачає ймовірність вилучення автомобілів на потреби армії: якщо у людини одне авто — його не заберуть, але якщо більше — можуть призначити оцінку ринкової вартості і забрати те, що більше підійде для військового використання.
  • Яка ваша думка з приводу мобілізації транспорту? Чи підтримуєте ви це нововведення?

Раніше, розповідали, що біля сервісного центру МВС, що на Ботанічній, 24 величезні черги. Люди стояли до адміністраторів не тільки у самому приміщенні, а й на вулиці, за кілька десятків метрів від входу. Більшість прийшли з метою перереєструвати автомобіль. 

Читачі припускають, що це пов'язано з тим, що у новому законі про мобілізацію є пункт з вилученням авто для потреб армії. Тобто якщо на вас зареєстровано більше одного транспортного засобу, то його можуть забрати. Важливий момент: представники влади запевняють, що за легковики можна не перейматися. Норма закону стосуватиметься лише вантажівок.

Зважаючи на ці події, ми запитали вінничан на наших сторінках у Facebook та Instagram, що вони думають про мобілізацію транспорту? Ось деякі відповіді:

Відео дня

Яночка Мазур

— Негативно, навіть дуже. Це як мінімум не справедливо. Щоб приймати такі закони, потрібно у владі навести хоч якийсь порядок, а то можновладці жирують, наживаються на війні, а в людей автівки забирають. Перевірте спочатку декларації усіх держслужбовців, чи вони дійсно всі прибутки записали туди й починайте з них, а не з простих людей!

Надія Регульська 

— Ми простий народ вже давно віддали авто рідним на передову. Тепер черга за депутатами чиновниками і рештою. 

Татьяна Бижан

— Хай ті, що такий закон створили насамперед віддадуть свої авто, а тоді будуть бідний народ грабувати. Ми й так останні копійки віддаємо і поновлюємо автопарк ЗСУ.

malovichkoanna85

— Негативно. На мою думку, є інші шляхи, як забезпечити постійне надходження автомобілів для потреб ЗСУ. Наприклад вилучення авто за водіння в нетверезому стані, без прав і тому подібне..

Ruslan Vitov

— Якщо маються на увазі вантажні авто і буси, то такою логікою можна повністю знищити ринок перевезень. ФОПи-перевізники просто зникнуть і як наслідок станеться колапс внутрішньої торгівлі.


Читайте також:

Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій

«Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (47)
  • Оксана Севастьянова

    Северная Корея
  • Natali Valerivna

    Куча законів які стосуються тільки простих людей,не верховну раду і їхню свиту , де межа наша і коли нам всім вірветься той терпець .???
  • З вулиць Гайсина

    Влада нелегітимна.... Будуть забирати....спалені авто, за день до вилучення і отримувати побої
    ...
    Смітникові люстрація на часі!
  • Maks

    Цікаво почути відповідь від тих хто писав і голосував за цю маячню:  а що ж мені дала наша влада коли я купував авто може допомогла чимось???

keyboard_arrow_up