Світлофор у 10 мікрорайоні: залишився день на петицію. Не вистачає 40 підписів

Світлофор у 10 мікрорайоні: залишився день на петицію. Не вистачає  40 підписів
  • У Вінниці будують новий житловий район.
  • Люди просять встановити на Барському шосе світлофор.
  • До кінця збору підписів до петиції залишився один день.

16 жовтня 2018 року на сайті вінницької міської ради оприлюднили петицію «Світлофор та пішохідний перехід на Барському Шосе».

Авторка Марія Шевчук просить в зв'язку з будівництвом нового житлового району встановити на трасі Барське шосе світлофор на зупинці Стельмаха та обмежити швидкість руху примусово до мінімальної лежачим поліцейськими.

Станом на 29 жовтня петицію підписали 306 осіб з 350 необхідних. До кінця збору підписів залишився один день.

Відео дня

До нас звернувся з проханням вінничанин Богдан, який пробує зібрати необхідних 350 голосів.

— Підтримайте звернення, — закликає Богдан.

 

Звернення можна підтримати ТУТ.

Читайте також:

У Вінниці забудують новий "10 мікрорайон". Долучайтеся до обговорення

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Юрий Бондарук

    Досить вже тих світлофорів! І так неможливо по місту проїхати! Ви платите гроші забудовнику - то висуньте умови, щоб збудував Вам підземний перехід!

    Bogdan Khoroshyi reply Юрий Бондарук

    Підземний перехід це атавізм, від них відмовляються в усьому світі.

    Юрий Бондарук reply Bogdan Khoroshyi

    нехай буде воздушний перехід...он міст підвісний вже планують, то й перехід можна..
  • Ivan Dyakov

    Люди, вы думаете вообще? светофор - вполне, но лежачие полицейские на трассе?

    Bogdan Khoroshyi reply Ivan Dyakov

    Згоден, досить світлофора та пішохідного переходу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up