Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)

Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)

Сирна паска - це дуже ніжна, ароматна і смачна страва, яка чудово підійде тим, хто дбає про своє здоров'я або обмежує споживання борошна.

Вінничанка, учасниця 13 сезону МастерШеф Аліна Бурик та партнер ТМ Зерносвіт поділяться простим рецептом сирної паски у духовці з читачам сайту, що дозволить легко приготувати цю святкову страву на Великдень.

Сирна паска

Інгредієнти:

  • 250 грам борошна ТМ Зерносвіт
  • 15 грам розпушувача 
  • 150 грам вершкового масла кімнатної температури 
  • 300 грам кисломолочного сиру
  • 3 яйця
  • 150 грам цукру 
  • 150 грам сухофруктів
  • цедра 1 апельсина або лимона

Для глазурі:

  • 5 грам желатину
  • 10 грам води (1)
  • 100 грам цукру 
  • 25 грам води (2)

Приготування:

1. Збиваємо до однорідності масло, сир, яйця та цукор.

2. Додаємо просіяне борошно ТМ Зерносвіт та розпушувач, розмішуємо.

 

3. Додаємо попередньо замочені сухофрукти та цедру. Розмішуємо та викладаємо у форму.

4. Випікаємо при 180° - 45-60 хвилин (залежно від розміру).

5. Для глазурі: з'єднуємо желатин та воду (1) і залишаєм набухнути.

6. Цукор та воду (2) доводимо до кипіння, знімаємо з вогню та з'єднуємо з желатином. Збиваємо до пишної білої маси і одразу прикрашаємо охолоджену паску.

Bon Appétit! 


Читайте також:
Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)


Аліна Бурик, учасниці 13 сезону головного кулінарного шоу країни "МастерШеф"

запрошує вінничан на свій Великодній майстер-клас:

"Разом ми приготуємо три паски та зробимо шоколадні яйця, які кожен учасник забере з собою та смакуватиме ними на Великдень.

Коли?
02 травня з 11 до 18 год (перерва на обід та сам обід також будуть)

Де?
м. Вінниця, вул. Стрілецька, 1, кулінарна студія U.Cook

Що будетемо готувати?
100% практика 

  • Два види дріжджового тіста, які ти потім зможеш самостійно готувати вдома
  • Три смаки пасок
  • Три види оформлення
  • Шоколадна квітка на прикрасу
  • Декор з вафельного паперу
  • Маренга
  • Формування та глазурування шоколадних яєць.

Звучить складно?
Під моїм керівництвом у тебе точно все вийде

Вартість: 3500 грн
Приходь з подругою та отримуйте знижку по -250 грн.

Святковий настрій, вдалі солодощі та гарні фото - гарантуємо

Для запису: 0679995644


Читайте також:
Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)

Вінничанка Аліна Бурик вразила суддів на «Майстер шеф». Розпитали її про участь в конкурсі

keyboard_arrow_up