Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)

Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)

Паска — це традиційний український святковий калач, який готується з дріжджового тіста з додаванням масла, яєць, цукру, рослинного масла та інших інгредієнтів. Паска вважається символом радості, щедрості та об'єднання родини.

 

До світлого свята Великодня учасниця 13 сезону МастерШеф Аліна Бурик та партнер ТМ Зерносвіт покажуть та розкажуть читачам сайту, як приготувати три види пасок та три види намазок на паску. Запросять на Великодній майстер-клас 2 травня. А розпочнемо з приготування шоколадної паски з шоколадною глазур'ю.

Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю

Інгредієнти: 

  • молоко — 200 грам 
  • пресовані дріжджі — 25 грам 
  • цукор —190 грам 
  • мед — 50 грам
  • борошно ТМ Зерносвіт — 550 грам
  • яйця — 3 штуки + 3 жовтки 
  • масло — 150 грам 
  • какао — 50 грам
  • шоколад — 200 грам
  • олія — 10 грам
  • горіхи — 50 грам

Приготування:

1. Тепле молоко змішуємо з дріжджами, 20 грамів цукру та 100 грам борошна ТМ Зерносвіт і залишаєм на 30 хвилин у теплому місці 

2. 50 грам масла збиваємо з 50 грамами цукру, 2 яйцями та 150 грамами борошна ТМ Зерносвіт, додаємо опару, розмішуємо та залишаємо на 30 хвилин у теплому місці.

3. 100 грам масла збиваємо з 120 грамами цукру, 50 грамами меду, 3 жовтками, додаємо перше тісто та решту борошна з какао. Замішуємо тісто та залишаємо на 1 годину підходити у теплому місці.

4. 100 грам шоколаду подрібнюємо, замішуємо у тісто та розділяємо по формам (у мене вийшло 2 штуки по 550 грам та 1 — 300 грам). Залишаємо підходити на 1 годину у теплому місці.

5. Змащуємо збитим яйцем та випікаємо у розігрітій до 180°С духовці 45 хвилин.

6. Для глазурі — 100 грам шоколаду розтоплюємо разом з олією у мікрохвильовці імпульсами по 15 секунд і змішуємо з подрібненими горіхами. Поливаємо охолоджену паску, за бажанням — присипаємо кандурином.

Bon Appétit! 


Аліна Бурик, учасниці 13 сезону головного кулінарного шоу країни "МастерШеф"

запрошує вінничан на свій Великодній майстер-клас:

"Разом ми приготуємо три паски та зробимо шоколадні яйця, які кожен учасник забере з собою та смакуватиме ними на Великдень.

Коли?
02 травня з 11 до 18 год (перерва на обід та сам обід також будуть)

Де?
м. Вінниця, вул. Стрілецька, 1, кулінарна студія U.Cook

Що будетемо готувати?
100% практика 

  • Два види дріжджового тіста, які ти потім зможеш самостійно готувати вдома
  • Три смаки пасок
  • Три види оформлення
  • Шоколадна квітка на прикрасу
  • Декор з вафельного паперу
  • Маренга
  • Формування та глазурування шоколадних яєць.

Звучить складно?
Під моїм керівництвом у тебе точно все вийде

Вартість: 3500 грн
Приходь з подругою та отримуйте знижку по -250 грн.

Святковий настрій, вдалі солодощі та гарні фото - гарантуємо

Для запису: 0679995644


Читайте також:

Вінничанка Аліна Бурик вразила суддів на «Майстер шеф». Розпитали її про участь в конкурсі

keyboard_arrow_up