Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства

Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства
Антон Нагорняк
  • Заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту Віктор Постемський виховав богатьох чемпіонів і рекордсменів України.
  • Серед них є навіть олімпійська чемпіонка з легкоатлетичного багатоборства Наталя Добринська.

Нині тренер Вінницької СДЮСШОР з легкої атлетики Вінницької територіальної організації "Колос" виховує нових зірок спорту. Зокрема, він розраховує на молодих асів легкоатлетичного багатоборства Антона Нагорняка і Дмитра Зелінського.  
Щойно разом із наставником вони повернулися із навчально-тренувальних зборів, які пройшли в Мукачевому (Закарпаття). Це був етап підготовки до чемпіонату світу серед юніорів. Віктор Франкович розповів, як триває підготовка наших провідних багатоборців до відповідальних змагань. 
— Щоб потрапити на чемпіонат світу, нашим юніорам потрібно виконати відповідні нормативи. Адже у літній сезон Антон Нагорняк і Дмитро Зелінський ще не виступали. Взимку на чемпіонаті України з семиборства Антон став чемпіоном із рекордом України, а Дмитро - срібним призером. Влітку вони змагатимуться вже у десятиборстві, — розповів Віктор Постемський. 

  
Вінницькі "колосівці" Антон Нагорняк і Дмитро Зелінський в найближчий час будуть виступати на чемпіонаті області серед юніорів, Універсіаді України і на відкритому чемпіонаті Польщі. А чемпіонат України, де розігруватимуться путівки на світову першість, запланований на 25 липня.    
Антон Нагорняк —  кандидат у майстри спорту України. Він родом із Мурованих Курилівців, а зараз навчається на другому курсі у Вінницькому національному технічному університеті. А Дмитро Зелінський, який родом із Ямполя, є першокурсником Вінницького національного медичного університету. Обидва юніори представляють Вінницьку СДЮСШОР з легкої атлетики.       
— На жаль, у Вінниці немає відповідних умов для підготовки із метань, які входять до легкоатлетичного багатоборства. Доводиться підтягувати ці види легкої атлетики на виїзних зборах. До речі, Антон Нагорняк —  чемпіон України у метанні спису, — додав Віктор Постемський.  

Читайте також:

Відео дня

Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту

Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Артемий

    Є смисл
    Потом можна остатися там 😂
  • TRAFFIC

    Привіт надоїло позичати в батьків кошти👇                        
    Я тобі допоможу заробити трохи грошей заходь в наш telegram канал-traffic👇
    https://t.me/trafficmanudeliveru

keyboard_arrow_up