Юні вінницькі волейболісти виграли чемпіонат України

Юні вінницькі волейболісти виграли чемпіонат України
Збірна команда Вінницької області здобула золоті нагороди чемпіонату України з волейболу серед юнаків 2002-2003 р.н., який проходив з 19 по 23 квітня в Жмеринці.

До цього міста з’їхалися сім кращих команд цього віку, що попередньо перемогли у своїх підгрупах: ДЮСШ м. Ємільчино (Житомирська обл.), збірна Дніпропетровської області,  ДЮСШ м.Стрий (Львівська обл.), СДЮШОР м. Полтава, ОДЮСШ м. Ужгород та збірна Вінницької області.

Перед фінальним туром тренери збірної Вінниччини Лариса Сивобородько і Світлана Скорбатюк беззаперечно  вірили у свою перемогу, адже наша команда укомплектована сильними волейболістами. Вона відіграла дуже добре і те, що ми чемпіони, – найкращий цьому доказ! Хоча кожного ігрового дня доводилося змагатися, як кажуть, «до зубів», з суперниками, що теж воліли забрати собі золоті нагороди.

У фінальній грі за 1 – 2 місця вінничани зійшлися в дуелі з командою з міста  Полтава, в якій отримали переконливу перемогу. По закінченню змагань фіналістів було нагороджено  медалями та грамотами Федерації волейболу України.

Відео дня

Підготували членів збірної: головний тренер області, директор Козятинської КДЮСШ Лариса Сивобородько, другий тренер збірної, тренер обласної СДЮСШ (відділення м. Бар) Світлана Скорбатюк, тренер обласної СДЮСШ з волейболу (відділення м. Бершадь) Валерій Дунаєвський, тренер Теплицької ДЮСШ Володимир Руденко, директор Могилів-Подільської РДЮСШ Оксана Войнович. Керівництво обласної федерації також висловлює вдячність директору Жмеринської ДЮСШ Володимиру Саволюку, тренерам Марії Глухих і Світлані Мікосянчик за допомогу під час проведення цих змагань, а також інших турнірів обласного рангу.

Previous Next

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Нічого собі, молодці. Майбутні зірки футболу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду на кордоні 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up