У вінницькому слідчому ізоляторі дівчинка за крадіжку сидить в одній камері з двома дорослими вбивцями

У вінницькому слідчому ізоляторі дівчинка за крадіжку сидить в одній камері з двома дорослими вбивцями
Як сидиться дітям під вартою у вінницькому слідчому ізоляторі, перевіряли працівники прокуратури області. Виявилось, що дітей, які скоїли злочини, утримують порушуючи їх права та закон України.

Про це розказують у прес-службі прокуратури області.

Неповнолітня, засуджена за крадіжки, утримується у одній камері з чотирма дорослими, двоє з яких сидять за умисні вбивства. Крім   того, в камері телевізор та електрочайник під’єднані до розетки продовжувачем, а між решіткою та віконною рамою лежать шматки скла, які ув’язнені самостійно систематично витягують з вікон.

Це є порушенням Закону України «Про попереднє ув’язнення» щодо роздільного тримання взятих під варту неповнолітніх з дорослими.

Відео дня

Шматки скла знайшли ще у 4 камерах, в яких утримуються неповнолітні, одному з яких оголошено підозру у вчиненні умисного вбивства.

Хоча, в слідчому ізоляторі є вільні камери з нормальними санвузлами, двоє неповнолітніх утримуються в камері, санітарний вузол якої перебуває у вкрай незадовільному стані та потребує проведення ремонту.

Зараз прокуратурою області скеровано вказівку начальнику Вінницької УВП № 1 УДТПтС України у Вінницькій області щодо негайного усунення цих порушень.

Довідка: Станом на 30 жовтня 2015 року у вінницькому слідчому ізоляторі утримується 12 підлітків, з них: 1 - за вбивство, 3 – за  розбій,  1 – за грабіж та 7 – за крадіжки  з проникненням у житло.

Читайте також: “На Вінниччині за цей рік майже 200 злочинів вчинили діти”

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    шо ви тут коментуєте і що шо сидить з вбивцями....ви спочатку запитайте що платят працівникам а не засуджених захищайте

    Anonymous reply Анонім

    Працівники в системі, там вже людей майже немає.
  • Anonymous

    А чому це неповнолітні з дорослими, та чому особи чол. роду з жін. сидять???
  • Анонім

    Тупа інформація ні про що. Не можуть неповнолітні, утримуватись з дорослимиє А все інше то від лукавого, або людини повність НЕ компетентної.Авора можна запросити на екскурсію, але є одно але, що цим запрошенням вона не може скористватись.

    Дарья reply Анонім

    Чому не може скористатись запрошенням, організовуйте екскурсію, можливо, вона навпаки піде подивитись, що там насправді коїться і чи дійсно це так.

    Пупкин Вася reply Анонім

    Согласен - бред !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up