Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт)

Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт)
  • Найбільш неприємним та небажаним під час лікування зубів може стати потреба видаляти їх. Але іноді іншого рішення проблеми немає. Тож лікарі змушені вдатися до крайнощів, після яких виникає потреба заміщення втраченого зуба.
  • Сучасним рішенням цієї проблеми є імплантація, що дає можливість відновити цілісність зубного ряду та естетичну посмішку.

Зміст


Стоматологічна клініка "Kryuk Dental Clinic"

"Kryuk Dental Clinic" – це відповідальність на кожному етапі лікування.

Засновник клініки Ярослав Крюк створив колектив висококваліфікованих лікарів, кожен з яких має вузьку спеціалізацію. Належним чином організована робота з пацієнтами та сучасне обладнання задовольнить ваші бажання щодо якості процесу лікування.

Лікарі клініки постійно працюють над підвищенням свого професійного рівня, беруть участь у конференціях, семінарах, майстер-класах тощо. На сьогодні понад 90% усіх робіт наші фахівці виконують з використанням мікроскопа, а при лікуванні кореневих каналів — практично у всіх випадках. Якість лікування під мікроскопом — вражаюча.

Наша клініка надає наступну допомогу своїм пацієнтам:

  • Професійна гігієна під мікроскопом.
  • Пародонтологія під мікроскопом.
  • Терапія. Лікування зубів під мікроскопом.
  • Хірургія. Видалення та імплантація зубів.
  • Негайна імплантація
  • Ортодонтія. Виправлення прикусу.
  • Ортопедія. Протезування зубів.
  • Анестезіологія. Лікування зубів уві сні

Сайт: kryuk.com.ua
Інстаграм: kryuk.dental
Телефон: 095 480 55 05097 480 50 05
Графік роботи: Пн-Пт з 9:00-20:00
Сб з 9:00-18:00, неділя вихідний
Адреса: м. Вінниця, вул. Келецька, 105


ТОВ "Обласна стоматологічна поліклініка"

Мрієте про бездоганну усмішку?

Відновіть свою природну красу з найсучаснішою імплантологією у нашій клініці. Наші досвідчені лікарі використовують передові технології та надійні матеріали, щоб забезпечити Вам комфорт та безпеку під час процедур.

Лікарі-імплантологи ТОВ «Обласна стоматологічна поліклініка» запропонують Вам найкращий варіант відновлення втрачених зубів за рахунок імплантів з послідуючим протезуванням металокерамікою та цирконієм.

Зверніться до нас сьогодні, щоб почати шлях до здорової, привабливої усмішки, яка буде радувати Вас щоденно!

Сайт: oblastnaya-stomatologicheskaya-poliklinika
Телефон для запису: 050 888 81 250432 67 27 41
Графік роботи: пн.-пт. з 8.00 до 20.00
сб. з 9.00 до 15.00 (за попереднім записом)
Адреса закладу: 21050, м. Вінниця, вул. Грушевського, 16


Стоматологічний центр "TopDent"

В Стоматологічному центрі "TopDent" ви зможете отримати весь спектр стоматологічних послуг. Ми допоможемо впоратися з БУДЬ-ЯКИМИ стоматологічними проблемами, так як підходимо до вирішення питання комплексно і профілактуємо появу нових уражень на ранньому етапі їх виникнення.

Втрата одного чи декількох зубів – це проблема одночасно функціональна і естетична. При дефектах зубного ряду порушується жувальна функція, прикус, підвищується навантаження на скронево-нижньощелепні суглоби. Через відсутність зубів і зміну прикусу можуть змінюватись риси обличчя, може стати помітною асиметрія та поглиблення фізіологічних складок і зморшок.

Імплантація в ділянці втрачених зубів дозволяє уникнути таких наслідків та, без перебільшення, значно покращити якість життя.

Переваги зубної імплантації в "TopDent":

  • Використовуються надійні системи імплантатів з пожиттєвою гарантією від виробників;
  • Можливість проведення малоінвазивних хірургічних втручань;
  • Коронки на імплантатах є анатомічними, функціональними та естетичними аналогами натуральних зубів;
  • Протезування на імплантатах не вимагає травмування сусідніх зубів;
  • Комфортне користування– без відчуття стороннього тіла в роті, без порушення дикції, без обмежень у харчуванні, без зміни смакових відчуттів;
  • Сучасні імплантати успішно інтегруються (приживаються) у 97-99% випадків;
  • Тривалий термін експлуатації естетичної і функціональної реставрації на імплантах.

Дентальна імплантація в "TopDent" – це безболісна, безпечна, ефективна операція з прогнозованим результатом. В стоматологічному центрі "TopDent" ви отримаєте всі види лікування в одному місці – від профілактики до вирішення самих складних стоматологічних проблем. 

Графік роботи: Пн-пт 9:00-20:30 
Сб 9:00-18:00

Сайт: topdent.ua
Інстаграм: topdent_ua
Фейсбук: topdent_ua
Телефон: 067 100 20 48, 093 100 20 48
Адреса: м. Вінниця, вул. С.Бандери (колишня вул. Льва Толстого, 9)


Стоматологічна клініка "Поділля" #Врублевських

Мабуть у Вінниці кожен чув, що у стоматологічній клініці «Поділля» найвеселіші дитячі стоматологи? Що ми сімейна клініка?

І, доки малеча усміхається в кабінеті найдобріших дантистів, батьки можуть, приміром, полікувати зуби під мікроскопом, зробити профчистку, відбілювання чи встановити вініри.

А ще, кому потрібно, можемо запропонувати встановлення якісних імплантів.
Не будемо перевантажувати Вас зайвою інформацією про те, наскільки це круто. Адже, кому потрібно, вже добре дослідив це питання!

Просто наведемо кілька фактів:

  • За 2023 рік в нашій клініці було встановлено 273 імпланти.
  • Ми використовуємо дві імплант-системи:
    Корейська система:
    - вартість встановлення одного імпланту 9500грн;
    - повне відновлення  зуба: all inclusive (разом з операцією імплантації та встановленням постійної коронки, коштує) від 24000грн;
    - період приживлення від 4 місяців.
    І швейцарська система:
    - вартість встановлення одного імпланту 15000грн;
    - повністю відновлений зуб, разом з операцією імплантації та встановленням постійної коронки, коштує від 31000грн;
    - період приживлення від 2 місяців.

Хто в темі, може промоніторити ціни на встановлення систем такої якості в нашому регіоні.

І, коли зрозумієте, що ми традиційно пропонуємо якість значно вищу, ніж вартість, звертайтесь: +38 (063) 066 20 32, +38 (098) 066 20 32

Допоможемо Вам відновити втрачені зуби, здатність ефективно пережовувати улюблені страви та щиро посміхатися!

Сайт: podillya.dentist
Інстаграм: podillya.stom
Фейсбук: podillya.stom
Адреса: м. Вінниця, вул. Зодчих 3


Стоматологічна клініка "Ментол"

Повернення здорової та красивої посмішки:

  • Імплантація зубів у стоматологічній клініці "Ментол" в Вінниці.
  • Втрата зубів може суттєво вплинути на якість життя та самопочуття людини.
  • Щастя і впевненість в собі пов'язані зі здоровою усмішкою.

Якщо ви шукаєте надійне рішення для відновлення втрачених зубів, запрошуємо вас звернутися до стоматологічної клініки "Ментол" у Вінниці для процедури імплантації зубів.

У цій статті ми розглянемо особливості імплантації зубів, в клініці "Ментол", її переваги та якісний підхід до відновлення зубного ряду.

Кваліфіковані та досвідчені імплантологи:

У клініці "Ментол" працюють висококваліфіковані та досвідчені імплантологи, які спеціалізуються на процедурі імплантації зубів. Знання та навички наших лікарів забезпечують безпечну та ефективну процедуру імплантації, що дозволяє пацієнтам повернути природню посмішку.

Клініка "Ментол" використовує передові сучасні системи імплантації зубів та високоякісні матеріали для проведення імплантації зубів. Стоматологічна клініка Ментол оснащена сучасним стоматологічним обладнанням, яке допомагає забезпечити точну діагностику, планування та виконання процедури з високою точністю і надійністю.

Індивідуальне планування та консультація:

  • Перед початком процедури імплантації зубів в клініці "Ментол" проводиться детальна консультація та обстеження пацієнта.
  • Імплантологи уважно слухають побажання та очікування пацієнта, аналізують стан зубного ряду та кісткової структури, щоб розробити індивідуальний план лікування. Вони надають всю необхідну інформацію щодо процедури, можливих ризиків та очікуваних результатів, щоб пацієнт міг прийняти інформоване рішення.
  • Безпечна та комфортна процедура: Імплантація зубів в клініці "Ментол" проводиться з дотриманням високих стандартів безпеки та комфорту пацієнтів.
  • Застосування сучасних методів анестезії та безболісних технік допомагає забезпечити мінімальну неприємність під час процедури.

Крім того, стоматологи "Ментол" створюють спокійну та дбайливу атмосферу для пацієнтів, що допомагає зменшити стрес та побоювання.

Стоматологічна клініка "Ментол" у Вінниці є надійним вибором для процедури імплантації зубів. Кваліфіковані імплантологи, передові технології, індивідуальне планування та безпечна процедура дозволяють пацієнтам отримати якісне відновлення зубного ряду та повернути здоровʼя та природну красу посмішку.

Післяопераційна підтримка та реабілітація гарантують успішне одужання та тривалу ефективність імплантатів.

Звернувшись до клініки "Ментол", ви отримаєте індивідуальний підхід та якісне лікування, яке допоможе вам повернути здорову та привабливу посмішку.

Інстаграм: menthol_dental
Телефон: 098 777 23 30
Адреса: м. Вінниця, вул. Зодчих, 13


Стоматологія "Sweet Teeth"

Втрата зуба - це лише початок нового шляху до ідеальної посмішки. У "Sweet Teeth" ми як ніхто краще розуміємо всю масштабність цієї проблеми та пропонуємо ефективне рішення - імплантація.

Втрата одного або кількох зубів може негативно позначитися не лише на жувальній функції, а й стати причиною порушення вимови та навіть психологічних комплексів, якщо вони розташовані на видному місці.

Проте імплантація дозволяє вирішити проблему повністю - відновити втрачені зуби, досягти їх максимально природного вигляду та відчувати себе впевнено в будь-якій ситуації.

Чому імплантація - це ідеальний вибір саме для вас:

  1. Максимально натуральний вигляд - ваші нові зуби виглядають, так само як природні, і ніхто не відрізнить їх.
  2. Повне відновлення жувальної функції - забудьте про обмеження в їжі, ви зможете знову насолоджуватися всіма улюбленими стравами.
  3. Запобігання атрофії кісткової тканини - імплантати допомагають зберегти здорову структуру щелепи.
  4. Тривалий термін служби - ваші імплантати будуть радувати вас протягом багатьох років.
  5. Простий догляд - гігієна така ж, як і за натуральними зубами.

У нашій клініці імплантація - це не просто процедура, це створення нового початку для вашої посмішки. Не дивлячись на те, що це повноцінна стоматологічна операція, ми гарантуємо безболісний і комфортний процес завдяки нашому висококваліфікованому хірургу та сучасній технології знеболення.

У стоматології "Sweet Teeth" використовуються імплантати виключно Straumann Group. Це імпланти швейцарської лінії. А саме до цієї групи імплантів входить: 

  • Імпланти Neodent і безпосередньо імпланти Straumann.

Вини мають довічну гарантію і 99.7% пригоєння, що є надважливим для кожного пацієнта!
Після імплантації ви отримаєте приємний бонус від нашої стоматології, що дуже вас порадує інтрига!

Не гайте часу і не вагайтеся! Звертайтеся до нас для консультації та дізнайтеся, як імплантація може змінити ваше життя.

Почніть свій шлях до ідеальної посмішки вже сьогодні разом з "Sweet Teeth".

Інстаграм: sweet_teeth_dental
Фейсбук: Sweet-Teeth-Dental
Телефон: 098 243 78 33067 308 00 11
Графік роботи: Пн-Пт з 9:30 до 19:00
Субота з 10:00 до 15:00, неділя - вихідний
Адреса: м. Вінниця, вул. Костянтина Василенка, 14Б


Стоматологія "Дентал Гуд"

Шукаєте де встановити імпланти якісно?

Стоматологія "Дентал Гуд" у Вінниці використовує сучасні методики та технології, які дозволяють вживити імпланти навіть у найважчих випадках.

В штаті клініки досвідчений хірург, що проведе перший етап: встановлення імплантів. В підсумку важливо не тільки сам імплантат, а і встановлена на нього коронка. Саме тому найголовніший лікар для пацієнта – ортопед.

Наш ортопед працює з мікроскопом і знається на гнатології. Він керуватиме всіма етапами лікування, щоб потім встановити коронку та завершити процес.

Разом із ортопедом у команді працюють стоматолог-терапевт, пародонтолог, стоматолог-хірург.

Запишіться на консультацію щоб почати шлях до здорової, привабливої усмішки, яка буде радувати Вас щоденно!

Записатись на консультацію: 096 050 62 32, 068 286 43 75

Інстаграм: dentalgoodclinic
Графік роботи: Пн.-Пт. з 9.00 до 19.00
Сб. з 10.00 до 15.00 (за попереднім записом)
Адреса: м. Вінниця, вул. Марії Приймаченко, 8в/4 ЖК «Європейський квартал» (навпроти озера)


Стоматологічна клініка "ЛЄВІКА"

Стоматологічна клініка "ЛЄВІКА" — це завжди уважне ставлення до кожного пацієнта. Для кожного пацієнта стоматологічна клініка "ЛЄВІКА" стала еталоном якості, а стоматологи нашої клініки — зразком професіоналізму і турботи.

Послуги:

  • Коронки
  • Мостоподібні протези
  • Знімні протези
  • Вініри

Ортопедична стоматологія або протезування зубів - це один з основних напрямків роботи клініки. На жаль, з часом каріозна хвороба руйнує все більшу частину твердих тканин зуба і відновлювати їх за допомогою фотополімерних реставрацій стає неможливим (при жуванні зуб із масивною реставрацією з фотополімерного матеріалу отримує велике навантаження, що викликає його руйнування). Якщо зруйнована велика частина твердих тканин, то стоматолог-ортопед порекомендує вам протезування. Якщо мова йде тільки про покриття штучною коронкою одного зуба, то при цьому сусідні зуби не будуть пошкоджені і протезування поліпшить жувальну функцію, даючи вам можливість без застережень їсти, навіть тверду їжу.

Якщо ж мова йде про відновлення жувальної функції внаслідок втрати одного або декількох зубів, то Вам запропонують відновлення за допомогою мостоподібного протеза. Так їх назвали за схожість з мостами: опорні коронки будуть фіксуватися на сусідніх з дефектом зубах, так само, як і опори моста закріплені на берегах річки. Така конструкція має істотний недолік: для її встановлення необхідно відпрепарувати більше половини здорових твердих тканин сусідніх зубів, а це означає збільшення ризику виникнення травматичних ушкоджень в цих зубах. У кожному з випадків, створюється великий ризик втрати зуба. Ще одним травмуючим фактором є надмірне навантаження на опорні зуби самої конструкції в процесі жування. Саме через ці чинники мостоподібні протези використовують все рідше, віддаючи перевагу імплантації.

У випадках, коли дефект зубного ряду неможливо відновити вищепереліченими методами, застосовують знімне протезування. Знімні протези бувають різних видів і лікар приймає рішення про вибір протеза, керуючись показами і протипоказами в кожному конкретному випадку. У нашій клініці ми використовуємо найсучасніші гіпоалергені матеріали і маємо можливість виготовляти спеціальні, надтонкі протези для пацієнтів, що мають проблеми зі слизовою оболонкою порожнини рота.

Про це у спеціальному відео: https://www.youtube.com/watch?v=bKV7i-Pa48Q

Але не завжди ми використовуємо протезні конструкції тільки в разі втрати твердих тканин зубів або в цілому. Окрема галузь - естетичні ортопедичні конструкції. Коли вони застосовуються? У тих випадках, коли косметичний дефект твердих тканин зуба не може бути відновлений фотополімером або така реставрація не дасть бажаних результатів щодо кольору, форми або надійності в експлуатації. Тоді на допомогу приходять вініри.

Вініри - це керамічні накладки на передню поверхню зуба. За свою надзвичайну естетичність і зовсім невелику - в порівнянні зі звичайними керамічними конструкціями - товщину, вони дозволяють отримати перфектний результат. Багато хто з наших пацієнтів вважають свої вініри естетично кращими за власні зуби. Особливий матеріал і технологія, які використовуються при виготовленні вінірів, роблять їх дуже міцними. Тому з вінірами, так само, як і зі "своїми" зубами, можна вільно їсти, посміхатися і розмовляти.

Через невелику товщину вініру, тверді тканини зуба пошкоджуються мінімально і це дозволяє надовго зберегти їх життєздатність. Кожен вінір виготовляється індивідуально зубним техніком і фіксується на поверхню зуба за допомогою спеціального прозорого цементу. На час виготовлення вініру у лабораторії зуби покривають тимчасовими конструкціями, тому ви не відчуєте незручностей за час очікування.

Чекаємо на Вас за адресою: м. Вінниця, вул. Келецька, 26

Графік роботи: Пн-Пт 8.00 --21.00,
сб 9.00 --15.00, нд - вихідний

Телефон: 073 463 18 16; 098 667 34 47(viber); 0432 55 70 00

Сайт: levika.com.ua
Інстаграм: levika.vn
Фейсбук: levika.vn

keyboard_arrow_up