У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік

У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік
  • Працівники відділу поліції №2 Вінницького райуправління встановили та затримали жителя Чернігова, який пограбував фармацевтичний магазин обласного центру.
  • Тепер чоловіку загрожує до 10-ти років ув’язнення.

До чергової частини відділу поліції №2 Вінницького райуправління надійшло повідомлення про крадіжку з аптеки, розташованої на одній з вулиць обласного центру.

— Продавчиня розповіла, що невідомий чоловік викрав з прилавка декілька упаковок ліків та втік, — йдеться в повідомленні поліції.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці менш ніж за годину встановили та затримали правопорушника. Ним виявився 40-річний житель міста Чернігів.

Відео дня

Чоловіку вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною четвертою статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

 

Читайте також:

СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня

Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олег Каськов

    А тим,хто грабує країну,їм що загрожує?
  • ИРИНА

    Згодна з Вами на всі 100%
  • Сергій

    Саме так, кради так, щоб вистачило: поліції, прокуратурі, суду і собі ,тоді закон на твоїй стороні і все буде в шоколаді. А вкрав сто грн, до криміналу. Ось така правда життя.
  • ИРИНА

    Як швидко і вирок винесли!А тим всяким херам ,що на курупції в мільʼярадах і мільйонах то ніяк не придумають вирок!Але в них є гроші ,не здивуюсь,що вони вже на свободі лазять і грабують в інших галузях далі!!!!

keyboard_arrow_up