Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000

Затримали «бізнесмена», у якого «квиток»  до Молдови коштував $9000
  • Вихідними днями у Могилів-Подільському районі на березі Дністра правоохоронці затримали двох чоловіків: один намагався переправити іншого до сусідньої Молдови.

Як інформує відділ комунікації поліції Вінницької області, 27-річний житель Тернопільської області домовився із 23-річним хмельничанином, що той переправить його через кордон за 9000 доларів США. Для цього хмельничанин придбав гумовий човен та рибальський костюм, а потім на власному авто привіз «мандрівника» на берег Дністра, звідки й мала розпочатися «подорож».

Організатора незаконної переправи затримали в процесуальному порядку, а відносно чоловіка, який намагався виїхати з країни поза офіційними пунктами пропуску, прикордонники склали протокол.

— Молодшого зі затриманих помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив начальник Могилів-Подільського районного відділу поліції Михайло Тарасюк.

Відео дня

Речові докази: човен, насос, захисний костюм та легковий автомобіль — вилучили.

За фактом спроби незаконного перетину державного кордону слідчі Могилів-Подільського райвідділу поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого частиною третьою статті 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дев'яти років.

 

Читайте також:

На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону

Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Рая

    Якщо ви люди оставти цих людей впокої хай з богом тікають куди хочуть
  • Mykolaivna

    Боже це позор!
  • Оксана

    Я на особистості не переходила.
  • Liudmyla Bateruk

    бідолага і заплатив і не переплив,у нас же концтабір а не країна а з концтабору не легко втекти мусимо вмерти всі до останнього українця бо це схоже на бойню куди женуть худобу на забій

keyboard_arrow_up