Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)

Три види пасок  та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
  • А ви вже спекли пасочки? З цим завданням легко впорались семеро учасників-вінничан, що приєднались до Великоднього майстер-класу від Аліни Бурик, учасниці 13-го сезону головного кулінарного шоу країни «МастерШеф» та партнера ТМ Зерносвіт.

Одночасно учасникам вдалося створити пасочки за двома рецептами. Одна з них швидка, спочатку саме для неї зготували опару, з’єднавши сухі дріжджі з водою, після цього зробили опару для вершкового тіста. Тут інгредієнтів більше: молоко, дріжджі, цукор та борошно ТМ Зерносвіт.

У першу опару додали цукор, яйце та борошно ТМ Зерносвіт. Тісто важко вимішується, проте не липне до рук, тому може сподобатись багатьом, хто не надто любить працювати з тістом. Згодом, у це тісто додали вершкове масло та крихти шоколаду.

Друге тісто складається з яєць, цукру, солі, борошна ТМ Зерносвіт та масла. На жаль, дріжджове тісто дуже липне до рук, а також потребує часу для замісу.

З подрібненого шоколадного бісквіту учасниці також спільно сформували понад 40 яєць, які полили шоколадом.

Для декору учасниці вирізали їстівних метеликів та формували пелюстки з білого шоколаду.

Аліна Бурик пропонує для прикрашання пасок використати желатинову глазур, вона краще застигає і не розтікається. Для желатинової глазурі потрібно довести до кипіння цукор з водою, а потім охолодити до 80° і з'єднати з желатином. Далі масу слід збити до густоти.

Одну із пасочок учасниці начинили ягідно-сирною начинкою. Для цього зрізають кришечку, вирізають лунку та наповнюють начинкою. Зверху таку паску Аліна Бурик пропонує залити маренгою та прикрасити квіткою з білого шоколаду.

Учасники не лише отримали красивенні запаковані пасочки, а й сертифікати.

Учасниці не лише отримали незабутні враження та святковий настрій, але й красиві світлини на пам’ять. Під керівництвом Аліни Бурик у всіх все вдалося!

Більше фото та відео з майстеркласу за посиланням:
https://drive.google.com/drive/folders/1PrlEAdBKDgIkeIM6R-VoKgBEX_yJav2g?usp=drive_link

Дякуємо ТМ Зерносвіт за підтримку Великоднього майстер-класу


Читайте також:
Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)

Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)

Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)

keyboard_arrow_up