Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)

Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)

Паска з сирною начинкою — це традиційний український святковий десерт, який зазвичай готується на Великдень. Він має ніжну текстуру і багатий смак. 

Вінничанка, учасниця 13 сезону МастерШеф Аліна Бурик та партнер ТМ Зерносвіт поділяться рецептом паски з сирною начинкою.

Паска з сирною начинкою


 

Інгредієнти:

  • 15 грам дріжджів
  • 120 мл молока
  • 110 грам цукру
  • 360 грам борошна ТМ Зерносвіт
  • 4 яйця
  • дрібка солі
  • 50 грам масла
  • 100 грам сухофруктів
  • цедра 1 апельсина
  • 100 грам сиру кисломолочного
  • 30 грам вершків
  • 110 грам цукрової пудри
  • 100 грам ягідного джему

Приготування:

1. Для опари змішуємо дріжджі тепле молоко, 85 грам борошна ТМ Зерносвіт і одну чайну ложку цукру. Залишаємо на 15 хвилин у теплому місці.

2. Два яйця та один жовток збиваємо зі 100 грамами цукру та дрібкою солі. Додаємо до опари, розмішуємо.


3. Додаємо 275 грам борошна  ТМ Зерносвіт, замішуємо тісто. Додаємо 50 г масла кімнатної температури та 10 хвилин вимішуємо тісто. Залишаємо на одну годину у теплому місці.


4. Додаємо 100 г замочених сухофруктів та цедру одного апельсина, вимішуємо і залишаємо ще на одну годину у теплому місці.


5. Вимішуємо тісто, розділяємо по формах на 1/3 об'єму. З цієї порції у мене вийшли паски по 550 та 300 грам. Залишаємо підійматись у формах ще на одну годину.

6. Змащуємо паски яйцем та випікаємо у розігрітій до 180° духовці 45 хвилин.

7. Для начинки сир збиваємо до однорідності з вершками та 30 грамами цукрової пудри.

8. Начиняємо паску ягідним джемом та сирною начинкою.



9. Для покриття робимо меренгу - один білок (у мене 40 грам) починаємо збивати та додаємо 80 грам цукрової пудри, збиваємо до пишності та густоти.



10. Покриваємо паску меренгою та прикрашаємо на власний смак.

Bon Appétit!


Читайте також:
Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)

Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)


Аліна Бурик, учасниці 13 сезону головного кулінарного шоу країни "МастерШеф"

запрошує вінничан на свій Великодній майстер-клас:

 

"Разом ми приготуємо три паски та зробимо шоколадні яйця, які кожен учасник забере з собою та смакуватиме ними на Великдень.

Коли?
02 травня з 11 до 18 год (перерва на обід та сам обід також будуть)

Де?
м. Вінниця, вул. Стрілецька, 1, кулінарна студія U.Cook

Що будетемо готувати?
100% практика 

  • Два види дріжджового тіста, які ти потім зможеш самостійно готувати вдома
  • Три смаки пасок
  • Три види оформлення
  • Шоколадна квітка на прикрасу
  • Декор з вафельного паперу
  • Маренга
  • Формування та глазурування шоколадних яєць.

Звучить складно?
Під моїм керівництвом у тебе точно все вийде

Вартість: 3500 грн
Приходь з подругою та отримуйте знижку по -250 грн.

Святковий настрій, вдалі солодощі та гарні фото - гарантуємо

Для запису: 0679995644


Читайте також:
Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)

Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)

Вінничанка Аліна Бурик вразила суддів на «Майстер шеф». Розпитали її про участь в конкурсі

keyboard_arrow_up