Хлопці з Козятину записали кавер на пісню Макса Барских “Подруга ночь”

Юнаки з Козятину Тіма Касаткін та Женя Маринюк роблять кавери на пісні відомих виконавців. Крім пісні Макса Барских “Подруга ночь”, вони виконали пісні John Lenon, Bruno Mars, Срябина.

На відео молодики разом зі своїми друзями відриваються, одягнуті в хіппі. Позаду ялинка та прикраси на Новий рік. Під час пісні юнаки співають, тоді як інші люди в відео роблять рухи масової хореографії.

Журналіст 20хвилин зв’язався з одним із членів “козятинської кавер-групи” Тімою Касаткіним, який розповів як вони роблять відео -”приколи” на пісні зірок.

Відео дня

- Ми з Женею дружимо з дитинства, ще з першого класу школи, і це не перший наш відос, - каже він. - Раніше ми робили кавери на пісню “Roar” Katy Perry, “Самая-самая” Creed, “Fix You” Coldplay та інші. Все можна знайти у мене на ютуб каналі.

Як каже Тіма, кавер на “Подругу ночь” вони зняли разом з друзями на Новий рік.

- Для початку ми записуємо пісню, - кажє Касаткін. - Це робиться в мене дома, завдяки спеціальній апаратурі. Так звук набагато чистіший, ніж той, що записується на відео. Потім беремо камеру та просто знімаємо. Увесь процес зйомки та монтажу займає трохи більше трьох годин.

Читайте також: про вінничан які знялим пародію на Мастер шеф і Топ Гір

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up