Програма святкування Дня міста Вінниці на 3 вересня 2016 року

Програма святкування Дня міста Вінниці на 3 вересня 2016 року

У 2016 році Вінниця святкуватиме День міста в суботу, 3 вересня. Багато цікавого цього дня чекає на вінничан та гостей міста. Що саме ми розкажемо вам у матеріалі.

Святкування розпочнеться 3 вересня о 14:00 на майдані Незалежності. На сцені виступатимуть вінницький оркестр «ВінБенд», Національний оркестр народних інструментів та столичний Рок-Оркестр Народних Інструментів «НАОНІ».

Також там будуть проходить різні виставки та інсталяції:

  • квіткова композиція;

    Відео дня
    /li>
  • виставка архітектурних композицій «Вінниця в мініатюрі»;

  • експозиція творчих робіт «З днем народження, люба Вінниця!»;

  • бібліотечна галявина «Місто дитячих мрій»;

  • проект-конкурс дружнього шаржу «Зірки зіркового міста»;

  • інтерактивний проект «Вінниця – місто майбутнього».

Тим часом на Соборній розмістяться тематичні локації, які об’єднані однією ідеєю – «Вінниця – місто, яким пишаємось»:

  • «Вінниця історична»;

  • «Вінниця – місто досягнень»;

  • «Вінниця туристична»;

  • «Вінниця – країна дитячих мрій»;

  • «Вінниця музична»;

  • «Вінниця FASHION»;

  • «Вінниця традиційна»;

  • «Вінниця смакує»;

  • «VinnyWood» - знімається кіно».

На майдані Небесної сотні цього дня буде представлений проект «Вінниця театральна». На цьому майданчику розгорнеться «костюмерна під відкритим небом», різні виставки та фотолокації, проходитимуть вистави театрів-студій та молодіжних театрів міста, майстер-класи та показові виступи, також можна буде отримати автографи та сфотографуватись з відомими вінницькими акторами.

На Європейській площі проходитиме фестиваль «Вінничани мають таланти»:

  • концертна програма «З днем народження, рідне місто!» від талановитих вінничан;

  • флешмоб «Ми - Вінничани!»;

  • виготовлення картини із символом міста у техніці «кінусайга»,

  • соціальний проект «Активна громада - успішне місто».

У Центральному парку культури та відпочинку на майдані Водограю відбудеться  фестиваль-конкурс з бальної хореографії «Танцювальний марафон» та майстер-клас від хореографа-постановника проекту «Танцюють Всі» Андрія Дикого і ведучої проекту Лілії Ребрик.

Біля Літнього театру відбудеться музичний фестиваль «Vin-Art-Music» за участю вінницьких гуртів «The Hypnotunez», «Не лізь, бо вб’є», «ZoreLit», «Шалені перці», «Подих світла», «Очеретяний кіт», «Man’s club».

На стадіоні Центрального парку на вінничан чекатиме «Великий бокс на День міста». На свято завітає всесвітньовідомі  «Українські отамани», олімпійська збірна команда з боксу та боксер з Грузії Gogita Gorgiladze. Він змагатиметься за титул чемпіона Європи за версією IBF із вінничанином Романом Головащенком.

Завершиться святкування Дня міста 3 вересня великим концертом на площі Стуса, який розпочнеться о 19:00. Для вінничан виступить гурт «Скрябін» (вокаліст – Євгеній Толочний), легенда 90-х, шведський співак Dr. Alban, а також відомий український співак і зірковий тренер різних талант-шоу Іван Дорн.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up