Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах?

Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах?
  • Відібрали найкращі, на нашу думку, відео, зняті у Вінниці та Вінницькій області впродовж останніх років.
  • У добірку потрапили проєкти «Хащі», «Амбасадори», «Узол і Манько», «УкрЮтубПроєкт», «Відвал ніг» та канал Андрія Бєднякова.

Хащі

Золото Вінниччини: невідома Україна, місце, що вразило Хащі, біла смерть

«Коли хтось каже про свій край: "Та у нас нема на що дивитись і нічого тут цікавого", тоді до вас виїжджають Хащі та ламають всі стереотипи, котрі формувалися у вас протягом життя. Ми переконані і намагаємось донести, що кожен закуток нашої країни унікальний, сповнений цікавинками, дивовижними місцями, таємницями та золотом загублених скарбів і забутої історії».

Відео дня

Амбасадори Ukraїner

Дмитро Шуров та його Вінниця

«Спецпроєкт “Амбасадори” продовжує розповідати про міста і містечка України, дивуючи навіть місцевих мешканців. У восьмій історії музикант та соліст гурту Pianoбой Дмитро Шуров познайомить зі своєю рідною Вінницею. Туристів це місто приваблює не лише фонтанами, а й стрімким розвитком, фестивальним життям та незвичними атракціями, серед яких прогулянка Південним Бугом на гондолі. Побачити, якою Вінниця є в очах її жителів та туристів, разом з Pianoboy вирішив засновник проєкту Ukraїner Богдан Логвиненко».

Узол і Манько

Найбільший палац, найдовша вузькоколійка, Черепашинці кар'єр

«Куди поїхати восени? Щоб перезавантажитись, побути на природі та пізнати нові куточки та історію нашої країни. Ми відправились в подорож на Вінниччину, щоб показати вам найбільший палац України — палац Потоцьких в Тульчині, зазирнемо у будинок — квартиру видатного українського композитора Миколи Леонтовича, адже саме в Тульчині він написав знаменитого на весь світ “Щедрика”. 

Покатаємось на найдовшій в Україні та Європі вузькоколійці. Відвідаємо найбільш космічне місце Вінницької області — іллінецьку астроблему — гігантський кратер метеорита. Покажемо чим зайнятись восени на кар'єрі в Черепашинцях. А також відкриємо два дивовижні палаци: палац Щербатової в Немирові та палац Грохольських у Вороновиці, де всередині облаштований музей авіації та космонавтики. І загалом що подивитись та куди поїхати в подорож на Вінниччині?»

Конкурент Львова? Показуємо найкрасивіші місця

«Наші хороші, відкриваємо з вами новий туристичний маршрут і покажемо Вінницю. 

Вінниця — конкурент Львова. Вона активно розвивається туристично, тому скоро може стати по популярності на рівні зі Львовом. Ми здивовані, чому раніше сюди не приїжджали і чому тут поки небагато туристів? 

Хочемо виправити цю несправедливість. Тому покажемо вам найкрасивіші місця Вінниці. Вінниця — це гондола, це вежа Артинова, це підземелля капуцинів і дуже незвичний автомотовелофотомузей. І по традиції покажемо, що подивитись, де погуляти, чим зайнятись туристу, де поїсти, покажемо найкращі ресторани Вінниці. А ще розберемось, чому Вінниця аж 6 разів отримувала титул “найкомфортніше місто України”».

Відвал ніг

Відвал ніг у Вінниці з Васею Байдаком

«Відвал ніг або All інклюзив” — це розважальне інклюзивне шоу, в якому Олександр Терен разом із медійними гостями, сидячи у кріслах колісних відвідують найбільш відомі туристичні маршрути, пам’ятки, музеї. 

В цьому епізоді Олександр та комік Василь Байдак відвідали музей Пирогова, зробили комедійні розгони в просторі CHERDAK, попили чай в улюбленому кафе Васі «Пан Заваркін», сходили на екскурсію з місцевою екскурсоводкою, тестили інклюзивний транспорт у Вінниці.

Шоу має комічне забарвлення, хоча і вказує на проблематику інклюзивності в нашій країні. Воно, як одужання очей допоможе відкрити для себе світ, в якому кожен з нас може щось змінити, тож почніть з пандуса».

УкрЮтубПроєкт

Чому сюди їдуть переселенці? І головне — чому залишаються? Вінниця сьогодні

«Сьогодні перевіримо, як змінилася Вінниця від початку повномасштабного вторгнення. Чи місто і досі лишається найкомфортнішим в Україні для життя? І перша зупинка — у старих друзів, які організували волонтерський хаб. Тисячі потрібних речей для ЗСУ і внутрішньо переміщених осіб, від рідкого мила до автівок — усе це збирають, фасують, вантажать і керують колективом у 12 людей. 

Потім заглянемо до вінничан, що з перших днів війни годують усіх вуличною їжею за авторськими рецептами. Поспілкуємося з Боже, вільною школою, що відкрила свої двері для всіх переселенців. Одного разу до них завітав навіть табір ромів!

А також поговоримо із підприємцями і художниками, кулінарами і творцями. Кожен з них робить свій маленький вклад у наближення перемоги. Морозивом чи графіті, борщем чи культурними заходами. Наостанок Женя Синельников знову влаштував Борщ Баттл».

Андрій Бєдняков

Влад Шевченко, Даша Кубік, Влад Мартинюк і смачнюща Вінниця

«Ведучий Андрій Бєдняков зняв у Вінниці черговий випуск шоу про їжу та заклади харчування. Мандрівник разом з гумористами Владом Шевченком та Владом Мартинюком, а також блогеркою Дашею Кубік показали, які страви варто обов'язково спробувати під час візиту до міста. 

“В мене немає ТікТоку, але я все одно знаю цих красунчиків! Нас об’єднує любов до гумору та шашлику. Вінниця! Ми на базі. Це випуск для тих, кому треба зараз пореготати вголос”», — йдеться в описі.

Читайте також:

Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає

Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up