Один міліціонер на 220 людей. Так охоронятимуть порядок на Великдень

Один міліціонер на 220 людей. Так охоронятимуть порядок на Великдень
Особливих заходів із охорони громадського порядку на цей Великдень не буде. Як і щороку, на чергування у святки виділять півтори тисячі працівників міліції. Але тепер з ними будуть стежити за порядком ще й громадські формування.

На території області Великодні богослужіння пройдуть у 933 культових спорудах на території 784 населених пунктів.
- Кількість учасників Великодніх богослужінь перевищує 330 тисяч, - каже начальник міліції області Олег Школьний. – Це досить велика кількість людей, тому ми максимально задіємо сили для охорони громадського порядку.
Охоронятимуть порядок півтори тисячі працівників міліції і 300 представників громадськості. Без врахування останніх виходить, що один правоохоронець має тримати в полі зору аж 220 людей.
- Працюватимуть разом з нами представники громадських формувань, представники громадського самоуправління, - додав Олег Школьний, а ще сказав, що особливо правоохоронці контролюють зараз ситуацію в прикордонних районах області – в Могилів-Подільському, Піщанському і Ямпільському.
У Вінниці Великодні служби планують в 146 церквах та костелах. Тут на охорону порядку будуть виходити патруль у два етапи – о 16.00 та о 21.00. Обидві зміни по 200 працівників міліції, плюс – самооборонівці, Цілодобова варта та інші громадські формування, які співпрацюють з міліцією.
- Після закінчення богослужінь, - каже начальник міліції, - посилене патрулювання продовжиться, щоб дати можливість людям спокійно і безпечно відсвяткувати це велике свято.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up