Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих

Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих
  • Дві автопригоди стались вчора, 6 травня, у Жмеринському районі.
  • Правоохоронці призначили ряд експертиз для встановлення остаточних причин ДТП.

За попередньою інформацією слідства, близько 18.20 35-річний жмеринчанин рухався на автомобілі ВMW автодорогою сполученням «Лука-Барська - Вінниця - Ямпіль» у напрямку Вінниці, не переконався у безпечності маневру та зіткнувся з попутним автомобілем Opel Comb, за кермом якого була 38-річна вінничанка, та із зустрічним авто Opel Zafira, яким керував 20-річний мешканець міста Бар.

Внаслідок ДТП 13-річна пасажирка автомобіля Opel Combo госпіталізована, 19-річна пасажирка Opel Zafira після надання медичної допомоги перебуває на амбулаторному лікуванні. Водій автомобіля ВMW також зазнав травмувань. Його доставили до медзакладу.

Відео дня

Водії транспортних засобів освідувані: в організмі керманича ВMW виявили 1,31 проміле алкоголю. Інші водії тверезі.

Того ж дня, близько 19.00, на автодорозі між селами Перепільченці та Плебанівка зіткнулись автомобілі Volkswagen, яким керував 32-річний жителя Жмеринського району та Opel, за кермом якого перебував 22-річний місцевий мешканець.

У результаті аварії пасажири автомобіля Volkswagen, 30-річна жінка та двоє дітей віком 4-х та 9-ти років, доставлені до лікарні. Водії-учасники автопригоди тверезі.

За фактами ДТП тривають досудові розслідування:

  • за частиною першою статті 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння), санкція — від трьох до п’яти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами,
  • за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), санкція — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. 

 

Читайте також:

Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія

Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми

Спочатку 100 доларів, потім 200... П'яний водій скоїв ДТП і намагався підкупити копів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up