Спочатку 100 доларів, потім 200... П'яний водій скоїв ДТП і намагався підкупити копів

Спочатку 100 доларів, потім 200... П'яний водій скоїв ДТП і намагався підкупити копів
  • 47-річний водій, перебуваючи за кермом автівки у стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням та в'їхав у паркан приватного будинку.
  • Аби уникнути відповідальності, чоловік неодноразово пропонував правоохоронцям хабаря.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, під час складання протоколу за адміністративне правопорушення водій намагався вмовити поліцейських не штрафувати його та пропонував їм хабар. Спочатку він запропонував 100 доларів США, а потім і 200.

Правоохоронці неодноразово попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, але він не реагував. Зрештою, поклав гроші між передніми сидіннями службового автомобіля.

Слідчо-оперативна група відділення поліції №2 Гайсинського райуправління задокументувала кримінальне правопорушення. Результат освідування водія у медичному закладі показав, що вміст алкоголю в його організмі становив 2,21 проміле.

Відео дня

Відносно чоловіка поліцейські склали протоколи за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі слідчий відділ розслідує кримінальне провадження за частиною першою статті 369 Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

 

Читайте також:

В автопригоді на Вінниччині загинув мотоцикліст

У Вінницькому районі загинув 61-річний пішохід, що перетинав дорогу у невстановленому місці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег

    Мало давав, тому і відкрили провадження

keyboard_arrow_up