На Вінниччини виявили незаконну газову заправку, де було пального на 120 тисяч

На Вінниччини виявили незаконну газову заправку, де було пального на 120 тисяч

В ході операції «Акциз-2019» на Вінниччині виявили та закрили незаконну АЗС. Там продавали скраплений газ.

Загалом з незаконного обігу було вилучено 10 тонн скрапленого газу. Про це повідомляє Головного управління ДФС у Вінницькій області.

Відзначають, що заправка працювала без дозвільних документів на право зайняття такою діяльністю.

— У ході огляду виявлено та вилучено 10 тонн нелегальної продукції орієнтовною вартістю 120 тисяч гривень, а також заправне обладнання. Відносно порушника складено протокол про вчинення адміністративного  правопорушення за частиною 1 статті 164 КУпАП, — зазначають у повідомленні.

Відео дня
  • З початку 2019 року працівниками податкової міліції області вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на суму понад 20 мільйонів гривень. За фактами незаконного обігу підакцизних товарів зареєстровано 12 кримінальних проваджень.   

Нагадаємо, під Вінницею на АЗС чоловік поранив двох людей та втік на Mercedes.

Читайте також:

На Вінниччині затримали громадянина США, якого шукав Інтерпол (ОНОВЛЕНО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Наталия Войт

    Их по Виннице полно, наверное кто-то пиариться
  • Віктор Патієвич

    В Києві через кожних 100 метрів такі
  • Олег Носач

    От Винница !!!! Винтят аж шуба заворачивается!!!!!
  • Олександр Перепелиця

    Цікаво, і куди цих 10 тон кануть?

    Олександр Перепелиця reply Олександр Перепелиця

    ага,по домам розтащут,а можна було б пару десятків танків заправити!

    Николай Сампир reply Олександр Перепелиця

    В вещдоки.Потом уничтожат по акту.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:09 Додому «на щиті» повертається Денис Новіцький з Вінницьких Хуторів 20:19 На Вінниччині двоє людей незаконно вирощували сільгоспкультури на прибережних смугах 19:23 Метеозалежним приготуватися: до Землі наближається потужна магнітна буря 18:22 Сапери ДСНС знищили гранату та снаряд часів Другої світової photo_camera Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 17:58 Один пропуск — 20 грн: цікавий спосіб відпрацювання пропущених пар в Барському коледжі 17:15 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 17:07 Аби захопити вінницький кар'єр, хабарники пропонували мільйон доларів полковнику СБУ photo_camera 16:23 Сорок діячів культури і мистецтв Вінниччини отримуватимуть стипендії ОВА 16:17 «Таких як він, ніколи більше не буде». Вінниця попрощалася з Назарієм Гринцевичем 15:21 У Вінниці затримали водія, який був під дією двох наркотиків 15:15 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 14:21 З палаючого будинку надзвичайники врятували двох кошенят photo_camera 13:23 Солдат із Гайсинщини Володимир Гунька отримав «Залізний хрест» від Головкома ЗСУ 12:30 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 12:22 До Небесного війська приєднався Анатолій Кедь з Крижополя 11:21 У пожежі на Вінниччині травмувався 71-річний чоловік 11:05 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up