Взяти в кредит сільгосптехніку чи обладнання стало простіше (Прес-служба ПриватБанку)

Взяти в кредит сільгосптехніку чи обладнання стало простіше (Прес-служба ПриватБанку)

Придбати комерційне авто, обладнання чи сільськогосподарську техніку в лізинг стало ще простіше з новою технологією ПриватБанку. А аграрні підприємства в разі купівлі в кредит агротехніки або сільгоспобладнання можуть автоматично одержати державні компенсації.

“Для сільгоспвиробників передбачено декілька державних програм компенсацій: це і відшкодування частини вартості вітчизняної техніки, це компенсації відсотків за кредитами для невеликих фермерів (до 500 га) та підприємств галузі тваринництва, причому компенсації поширюються й на закупівлю імпортної техніки чи обладнання. Оскільки ПриватБанк працює навіть у невеликих містах і селах, кожен фермер зможе отримати фінансування та взяти участь у програмах державної компенсації без відриву від польових робіт”, - розказала Галина Добровольська, керівник напрямку МСБ ВФ ПриватБанку.

Умови кредитування 

Строк - до 5 років за ставками від пільгових 0,01% за партнерськими програмами до стандартних 19% річних. 
Розмір - від 500 тисяч до 15 мільйонів із початковим внеском від 25%. 
Індивідуальний графік погашення заборгованості - для представників сезонного бізнесу. 
Компенсація за державними програмами - від 25% до 40% вартості техніки чи обладнання українського виробництва; для фермерів, які обробляють до 500 га землі - компенсація відсотків за кредитами, за умовами яких позичальник сплачує ставку від 1% річних.
Термін схвалення заявки про кредитування - 10 хвилин.

Детальніше про програми компенсацій для агробізнесу можна дізнатися у будь-якому відділенні ПриватБанку, на сайтах agro.pb.ua та lizing.pb.ua
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up