Бізнес ідея. Заробляємо на відео в YouTube

Бізнес ідея. Заробляємо на відео в YouTube
У грудні минулого року YouTube офіційно запустився в Україні. З поміж іншого, це означає, що українські користувачі можуть теж скористатися партнерською програмою від сервісу, а значить заробляти цілком реальні гроші. Правда, як виявилося, це не так вже й легко

У вас завжди з собою мобільний, фотоапарат чи камера? Ви любите знімати і знаєте що – тоді можете спробувати заробити гроші на своєму хобі. Але сподіватися одразу на золоті гори не варто. Теоретично, гроші можуть надходити за кожну тисячу переглядів, практично – цьому передує чимало марудної роботи.

Якщо ввести в «YouTube» слово «Вінниця» видає чимало відео, яке набирає по 10, 20, а то й 30 і 50 тисяч переглядів. Найбільш популярними виявилися ролики про даїшників, аварії, а також історію міста і, звісно, фонтан, куди ж без нього. Але це не означає, що усі ці відео монетизуються – тобто приносять гроші.

Щоб офіційно почати заробляти на своїх роликах, перш за все потрібно офіційно стати партнерами YouTube. Участь у програмі дозволить отримувати дохід від показу рекламних оголошень, розміщених всередині, поверх або поруч з їх відео.

Відео дня
> Для того, щоб стати партнером YouTube, потрібно заповнити форму за адресою: www.youtube.ua /partners. Цей запит буде розглянутий командою "Google Україна".

Як зазначають в українському офісі компанії, шанси стати партнерами мають не тільки популярні канали, а й ті, у яких не дуже велика кількість переглядів на сьогоднішній день, але які мають хорошу динаміку зростання.

Після того, як канал користувача буде схвалений для комерційного використання, можна буде отримувати дохід від показу реклами в попередньо допущених відео. Після того, як відео схвалено, розпочнеться показ реклами. Зверніть увагу: якщо ви включили монетизацію при додаванні відео, але зробили його приватним чи відкрили доступ тільки тим, у кого є посилання, в ньому не буде відображатися реклама. Щоб почати її показ, зробіть ролик загальнодоступним.

Правовласники отримують певний дохід, коли на тлі відео партнера YouTube відображаються рекламні оголошення. YouTube розміщує рекламу на каналах користувачів - учасників партнерської програми, а автори контенту самостійно визначають, які відео монетизувати, а які залишити без реклами.

Більша частина прибутку від показу рекламних оголошень перераховується автору. Що важливо, автор може сам вибрати, рекламу якого формату і в якому обсязі він хоче бачити на власному каналі.

Проте заробити навіть, якщо кількість переглядів відео перевалить за тисячі, це не гарантує, що такі самі тисячі посипляться на ваш рахунок. В українснькому та російському інтернеті дохід за кожну тисячу переглядів складає близько 0,5-5 долари. Яких-небудь, конкретних цифр не існує. Одна й та ж сама кількість переглядів може оцінюватися по-різному.

- Якщо хтось може назвати вам конкретну цифру, знайте - вона фіктивна, - каже блогер Роман Грищук. - Механізм монетизації дуже складний і розібратися в ньому може далеко не кожен. Основними факторами, що впливають на ціну за 1000 переглядів, є: країна - джерело переглядів, вид використаної реклами, канал, на якому ця реклама була показана та внутрішні фільтри Youtube.

Можна також  розмістити посилання на свої ролики на таких біржах, як MetaCafe.com або ZIP.RaR.ru. Тут вам обіцяють платити за кожну 1000 переглядів. ЗіпРар - російський сайт і 1000 переглядів = 1долар. А ось на МетаКафе платять більше - 5 доларів. Однак виведення грошей можливе лише після 20000 переглядів вашого відео.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:21 У пожежі на Вінниччині травмувався 71-річний чоловік 11:05 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження? Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 09:17 Найзапекліші бої точаться на Авдіївському напрямку: Генштаб про 807-й день війни 09:05 Безкоштовні медичні тестування, майстер-класи з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 08:55 Вінниця завмерла у скорботі: в останню путь проводжають Назарія Гринцевича та Олега Остапенка photo_camera 08:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Таїсію. Історія, заборони та прикмети 10 травня 21:17 «Відпочинок на природі — найкраща реабілітація». Дозвілля військових, які лікуються в центрах протезування photo_camera 21:11 До Небесного легіону приєднався Олександр Степанищев з Вінниччини 20:27 Що про мобілізацію ув’язнених думають військові? Ми запитали 20:17 З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки 19:21 У Вінниці відбудеться аукціон з продажу п'яти об'єктів нерухомості: стартова ціна від 200 тисяч 18:23 Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ став Олександр Трепак родом з Вінниці 17:19 У 23-х громадах Вінниччини посадять трояндові Алеї Слави 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для ухилянтів 16:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 15:23 У Вінниці під колесами потяга загинула 52-річна жінка 14:50 Тисячі вінничан на колінах зустрічали Назарія Гринцевича. Герой повернувся додому на щиті play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up