Малышка ехала на самокате и попала под колеса “Мерседеса”. Ее забрала скорая

Малышка ехала на самокате и попала под колеса “Мерседеса”. Ее забрала скорая

На перекрестке Хмельницкого шоссе и Магистратской на зебре машина сбила девочку на самокате. Приехавшие на место друзья водителя "мерина" разгоняли прохожих.

 

Все произошло в среду, 15 июня около восьми вечера.

На вид девочке пять-шесть лет. Ее самокат лежал в самом начале зебры, которая ведет от отеля "Профсоюзный" к парку. Рядом лежал еще велосипед. Сопровождал ли ее кто-то из родителей или это просто был случайный проезжий неизвестно.

Какой свет горел на светофоре в то время, когда девочка попыталась перейти дорогу, тоже не ясно.

Відео дня

Судя по всем ребенок получил легкие травмы. Она плакала сидя в машине скорой, где ей оказывали первую помощь. Потом пострадавшую увезли в больницу.

На месте происшествия работала полиция.

Кроме этого вокруг машины крутилось несколько мужчин, внешне похожих на выходцев из Кавказского региона. Они  назвали себя друзьями водителя, Им не нравилось, что вокруг собирались прохожие и они требовали от них разойтись

- Девочка пройдет судебно-медицинскую экспертизу, - говорят в пресс-службе Национальной полиции Винницкой области. - Водитель понесет уголовную ответственность, если у ребенка диагностируют тяжелые телесные повреждения. Если их не будет - следователь закроет дело и направит ее в Управление патрульной полиции. В случае, если имело место нарушение правил дорожного движения, наступит административная ответственность - или лишение права управления, или штраф 340 гривен. Параллельно с этим, родители имеют возможность обратиться с гражданским иском к страховой компании водителя и получить компенсацию в 100 000 гривен.

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    Добре що з дівчинкою нічого страшного не сталося ..а по голові потрібно надавати батькам ...якого бена вона на самокаті їздить по пішохідному ....це секунди..водій навіть не зрозумів де вона взялась ...
  • Анонім

    машина двигалась на маленькой скорости,девочка просто сильно испугалась и упала с самоката,отец на велосипеде быстрее передвигался и на зебре с дочкой не был,У девочки царапина на коленке,никто там никого не бил!сразу вызвали скорую и забрали девочку с отцом.
  • Анонім

    По ходу це власник пекарень тоне.

    Анонім reply Анонім

    Там правда є питання до батька дівчинки, як так сталося що дитина була одна на переході а не з батьком?

    Булгакова Светлана reply Анонім

    Тут питання як до батька так і до водія. Чому маленька дитина сама переходила дорогу. Чому водій їхав, адже там стоїть світлофор, отже хтось точно їхав чи йшов на червоне. У статті цих деталей не має, а отже не ясно хто правий а хто ні.

    Моня Плешивый reply Анонім

    Як кажуть... яке коріння, таке насіння... Більшість навіть дорослих людей вибігають на зебру як стадо оленів не впевнившись в безпечності переходу... а ще може батько сидів як той "дрозд" в телефоні і чатився.
  • Анонім

    ШМД як завжди вчасно і якісно виконала свою роботу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up