Біля «Урожаю» «ВАЗ» подряпав трамвай і втік

Біля «Урожаю» «ВАЗ» подряпав трамвай і втік
На десять хвилин рух трамваїв зі сторони Електромережі по вулиці Пирогова зупинився. Поки водій трамваю дивився на пошкодження, водій «ВАЗу» з місця пригоди втік.

ДТП сталось сьогодні, 11 серпня, близько 13.00 на перехресті вулиць Пирогова і Скалецького. Трамвай їхав з Електромережі. На світлофорі його підрізав «ВАЗ 2106» бежевого кольору, який повертав з вулиці Пирогова на Скалецького.
- Розбив мені поворотник і подряпав фарбу на кузові, - розповідає водій трамваю. – З машини вийшла жінка, яка сиділа на пасажирському сидінні. Покричала, що це я у всьому винен. Далі не розбираючись «ВАЗ» просто поїхав.
Водій трамваю встиг записати номерний знак автівки. На місце пригоди виїхали працівники ТТУ. За десять хвилин рух трамваїв відновили.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    А зачем трамвай останавливался, надо было ехать дальше и давить того что передним выехал, да так давить чтобы не смог скрытся с места приступления

  • Дарья

    Ну якщо записали номерні знаки, то не заздрю тому водієві, ще за те, що втік з місця пригоди припишуть і навішають усі на нього гріхи.
  • Моня Плешивый

    Уважаемое ГАИ, сделайте что-то с этим грёбаным светофором, а то когда днём поворачиваешь с Пирогова на Скалецкого - непонятно светофор горит или нет.

    вінничанин reply Моня Плешивый

    він не горить-а світить

    Моня Плешивый reply вінничанин

    Тобі аби пи...дякати!

    вінничанин reply Моня Плешивый

    ..ша-ти неправ

    -=UA=- VIN reply Моня Плешивый

    Эт точно, замените на светодиодные
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up