Як пенсіонер створив власний музей, а для привернення до нього уваги — став відеоблогером

Як пенсіонер створив власний музей, а для привернення до нього уваги — став відеоблогером
фото з сторінки Віктора
  • Дідусь Віктор Рудий зібрав на своєму подвір'ї у селі Високе, що на Вінниччині, справжній український музей. ⠀
  • А щоб про нього дізнались українці — завів канал на YouTube та в «Інстаграмі».

Віктор Рудий власноруч зібрав на своєму подвір'ї музей українського побуту, або, як пенсіонер його називає «Музей у минуле», щоб популяризувати народні ремесла. Для його просування, він знімає блоги про свій музей. Робить це на звичайний телефон та заманює на екскурсії туристів зі всієї країни. Деякі відео вже набирають по кілька тисяч переглядів. 

⁠«У моєму музеї 560 експонатів. Всі вони заряджені позитивом, бо люди приносили їх мені з щирим серцем та душею. Знаходиться музей просто неба, оточений нашою українською природою», — пояснює у своєму блозі Віктор Рудий. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

За його словами, всі його експонати у робочому стані. Каже, прийшовши у музей ви побачите, і як піч горить, і відчуєте запах трав. 

«Я одразу прошу вибачення у глядачів мого каналу за не чисту українську мову, бо я розмовляю з тим акцентом, як у нас говорять у селі», — додає пенсіонер-блогер. 

Як дізнаємось з блогу Віктора, своїми відео він хоче залучати молодь до української історії. Після блогів чоловіка в музей почали приходити цілими родинами, організовують екскурсії для школярів з сусідніх сіл та міст.

Як розповідає Віктор, віртуальний музей — це добре, але ще краще приїхати і все побачити на власні очі. Музей, пояснимо, знаходиться у селі Високе, а зв'язатись з Віктором можна у соцмережах. 

Читайте також: 

«Коштує, як квартира з повним меблюванням». Про створення унікального мінімакету Вінниці

Від квіткової алеї до «окультурення» ставки Гітлера: як молодь пропонує привабити туристів

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Таня Заруденко

    Молодець.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up