За знищення техніки бойовиків учасники АТО отримуватимуть гроші

За знищення техніки бойовиків учасники АТО отримуватимуть гроші
Вчора, 28 січня, Урядом був прийнятий проект розроблений Міністерством оборони за ініціативою Президента України Петра Порошенка. Згідно із ним бійцям буде піднята вартість грошове забезпечення та за знищену військову техніку сепаратистів вони отримуватимуть винагороду.

12.png

Таким чином, за знищення автомобіля винагорода становить — 12 тисяч гривень; танка — 48 тисяч гривень; реактивної системи залпового вогню — 60 тисяч гривень; бойового літака — 121 тисяч гривень.

Постанова набирає чинності у день її офіційного опублікування.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Левадный Олегъ

  • Анонім

    учасники АТО отримуватимуть ГРОШИ



    ГРОШИ

             - [мн.] (разг.) 1. Очень маленькая сумма денег. 2. перен. Очень низкая цена чего-л.



    Новый словарь русского языка. Толково-словообразовательный (Т.Ф. Ефремова. 2000)

    Bogdan Severin reply Анонім

    до чого тут кацапскі словники?

    Гро́ші — особливий товар, що є загальною еквівалентною формою вартості інших товарів та послуг. (http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%96)

  • винничанин

    Обещать можно хоть миллион в день, как не платили, так и не будут платить. Всё это задумано для того, чтобы деньги воровать сподручнее было. Кто там посчитает, сколько на самом деле человек принимало участие в непосредственных боевых действиях ? А на бумаге можно написать всё, что угодно. Пишем, что двадцать тысяч воевало вчера, множим на тысячу гривен. А на деле вообще никто не воевал, или воевала только тысяча. Разница - в офшор, хе-хе..
  • винничанин

    "за знищення бойового літака — 121 тисяч гривень" - совсем обалдел президент, ну где он у ополченцев самолёты видел, а ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up