Українська авіація обстріляла терористів та їх бронетехніку

Українська авіація обстріляла терористів та їх бронетехніку
Авіація сил АТО обстріляла терористів та знищила їхню техніку разом з живою силою. Наразі бойовики намагаються відновити контроль над своїми позиціями в Луганську. Також військові продовжують звільняти міста Торез, Шахтарск, Саур-Могила, Лутугіно.

"Вчора літаками повітряних сил ЗСУ було завдано ряд ударів по силам противника. Результатом стало знищення великої кількості бронетехніки і живої сили маргіналів. Триває операція по звільненню міст Торез, Шахтарськ, Саур-Могила, Лутугіне. Військами Збройних Сил України розширюється зона контролю поблизу міста Горлівка.

Підрозділи високо мобільних десантних військ проводили рейдові дії в напрямку: Рідкодуб, Логвин, Шахтарськ, Тернове, Саур-Могила ", - розповіли в прес-центрі АТО.

Також повідомляється, що сепаратисти намагаються  відновити контроль над втраченим позиціями в районі міста Луганськ. "Розвідниками Збройних Сил було зафіксовано висунення колон окупантів з військовою технікою в напрямку населених пунктів Георгіївка - Ровеньки - Антрацит. Також великі зусилля окупанти докладають для утримання контролю над ділянкою кордону, через яку вони отримують боєприпаси і поповнення", - говориться в повідомленні. 

Читайте також:

Відео дня

В зоні АТО бойовики збили два літаки

Коментарі (1)
  • Торонтуй

    Значит снова крофь-кешки, дети, женщины, старики...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Захист від бойових дронів: нові рішення та партнерство (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up