Протягом 45 діб в зону АТО відправляться нові солдати. ВР проголосувала за мобілізацію

Протягом 45 діб в зону АТО відправляться нові солдати. ВР проголосувала за мобілізацію
Верховна Рада підтримала указ президента та проголосувала за часткову мобілізацію.

Секретар РНБО Андрій Парубій наголосив, що  набираються ті люди, які пройшли вишкіл в ЗС України, люди які мають досвід ведення служби, офіцери у відставці. Набираються виключно на ті спеціальності, які необхідні для тої чи іншої частини.

Призовники підуть служити до Збройних Сил, Нацгвардії, СБУ, Державної прикордонної служби, Державної спеціальної служби транспорту, інших військових формувань України військовозобов'язаними та резервістами відповідно до мобілізаційних планів.

Також за словами Парубія, для військових, які сьогодні воюють в зоні АТО, Міноборони розробило систему відпусток. Солдати поїдуть додому на відпочинок.

Відео дня

Нагадаємо, що 15 липня, у Вінниці матері та рідні солдат АТО пікетували обласний військкомат з вимогою провести ротацію та повернути їхніх дітей додому.

Коментарі (5)
  • Евражка Авачинская

    Какие красивые  веселые хлопцы на фото! Это случайно не они ли  ?

    http://shrek1.livejournal.com/650118.html

  • Евражка Авачинская

    Уже третья мобилизация...А куда делись те, что призвались в первых двух?...

    http://shrek1.livejournal.com/647136.html

  • Торонтуй

    Перед отправкой рекомендуется к просмотру: http://youtu.be/F95YWZJuXzg

  • Торонтуй

    Ротация:
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up