Вінничани, які оформили субсидії мають можливість лікуватися у півціни

Вінничани, які оформили субсидії мають можливість лікуватися у півціни
Жителі Вінниці, що користуються субсидіями, мають право на 50% знижку на всі медичні послуги муніципального діагностичного центру. Важливо, що знижка діє на всі послуги центру та для усіх членів сім’ї.

Послуги надає муніципальний діагностичний центр по вулиці Київській,68. З вересня 2012 року за ініціативою Вінницької міської ради вінничани, які оформили субсидію, отримали можливість платити лише 50% від вартості необхідної послуги цього медзакладу.

Користуватися послугами Центру можуть усі, хто зареєстровані у будинку чи квартирі та були включені у розрахунок на субсидію. Немає жодних обмежень на кількість послуг зі знижками.

Довідка. У 2015 році субсидії у Вінниці отримало 27531 домогосподарство.  Знижкою на медичні послуги скористалося 5347 вінничан.

Читайте також: Вінничанам за шість днів рознесуть бланки на житлову субсидію

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 6 до 13 травня, які ви могли пропустити photo_camera 20:14 У жахливій автопригоді на Вінниччині загинули водій автівки та його пасажирка photo_camera 19:44 У Вінниці біля Вежі з'явилася нова локація для вшанування пам'яті полеглих Захисників photo_camera 18:17 Ветерани війни з Вінниччини провели день на кінній стайні photo_camera Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 17:53 Турніром відкрили стрітбольний сезон. У Вінниці провели чемпіонат із вуличного баскетболу photo_camera 16:43 Кукурудза з Вінниччини користується особливим попитом в країнах ЄС 15:24 З водойми в Іллінцях дістали тіло 47-річного чоловіка 14:17 Захисник з Луки-Мелешківської отримав «Золотий Хрест» від Головкома ЗСУ 14:14 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 12:43 До Жмеринки «на щиті» повертається Ілля Снігур з позивним «Безмежний» 12:12 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає 11:43 Поліцейські мають право перевіряти документи вінничан про військовий облік 10:37 Українські військові «приземлили» ворожий штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку 09:17 В Україні відзначають День матері. Історія, заборони та прикмети 12 травня 21:07 Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести на кладовище і як правильно вітатися
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up