Владислав Діденко: Хочу виграти Олімпіаду!

Владислав Діденко: Хочу виграти Олімпіаду!
Вінницький дзюдоїст Владислав Діденко, майстер спорту та чемпіон України U-21 розповідає про свій режим дня, як поєднує навчання та спорт, і про плани на майбутнє

 

Зараз Владу 20 років. Дзюдо хлопець почав займатися, коли йому було шість. За цей час встиг кілька разів виграти чемпіонат України, отримав звання майстра спорту, кілька разів їздив на чемпіонати Європи та світу, але в призерах не був.

- В цьому році я постараюсь потрапити на чемпіонат Європи і виграти його, - каже Владислав Діденко. – Зараз я тренуюся в Києві, а коли приїжджаю до Вінниці, то тренуюся в “Локомотиві” у тренера Івана Нагорняка.

Відео дня
>
Нещодавно, на Чемпіонаті України U21 у вазі 66 кілограмів титул чемпіона України серед юніорів - 2013 року завоював вінниччанин Владислав Діденко. Він виграв у минулорічного бронзового призера національної першості U20 Андрія Кушкова.

- Найважче на чемпіонаті було боротися з друзями, - розповідає Владислав. – Ми не перший раз їздимо на змагання разом і встигли здружитися за цей час. 

 

Одне іншому не заважає

Заняття спортом і постійні поїздки хлопцю вдається поєднувати з навчанням. Він студент- заочник і вчиться на факультеті фізичного виховання.

- Я навчаюся в Кам’янець-Подільському педагогічному університеті імені Івана Огієнка, - каже Владислав. – Зараз я на третьому курсі, вчуся на факультеті фізичного виховання і заняттю спортом навчання ніяк не заважає.


Найкращий відпочинок - сон

Режим дня хлопця помірний, в день він має два тренування, а більшість вільного часу відпочиває.  

- Я прокидаюся о сьомій, - розповідає Владислав Віденко. – Їду на тренування, яке починається о 8.30. Після тренування приїжджаю додому, обідаю і лягаю спати. Потім, ввечері йду на тренування, воно починається о 18.00. Додому приїжджаю о 22.00, вечеряю і лягаю спати. У вільний час я відпочиваю, для мене прогулятися десь – це теж чудовий відпочинок. Але більше всього я люблю спати, у вихідні я можу спати навіть 13 годин, а іноді й більше.  


Мріє про Олімпіаду

Головною метою для спортсмена є участь та перемога в Олімпійських іграх. Хлопець робить все можливе для того, щоб досягти своєї мети.

- Я вважаю, що кожен спортсмен мріє виграти Олімпіаду, - каже Владислав. - У майбутньому я намагатимусь на неї потрапити і обов’язково взяти золото. А що буде далі: поживемо – побачимо.
 


Владислав Діденко (21, справа)


Владислав Діденко (21, в чентрі) - На чемпіонаті України найважче було боротися з друзями

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Жаль, что дзюдо уделяют меньше внимания чем боксу :( В Виннице финансирование дзюдо вообще никакое ! Все на плечах родителей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:19 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 15:23 Минулої доби у двох ДТП травмувалося троє дітей та троє дорослих photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up