«Нива» випустила перемогу на Київщині в матчі проти «Чайки»

«Нива» випустила перемогу на Київщині в матчі проти «Чайки»

Вперше за останні сім років до Макарова, що на Київщині, завітали команди другої ліги ПФЛ України. До цього тут вісім матчів у 2010-2011 роках зіграла білоцерківська «Рось», а у червні 2010 року було проведено матч за вихід до першої ліги між кременчуцьким «Кременем» та вінницькою «Нивою» (перемога «вінничан» - 2:0).

Петропавлівська «Чайка» у трьох домашніх матчах на штучному полі у Лютіжі не забила жодного м’яча. Загалом безвиграшна серія господарів складала вже сім матчів. Вінницька «Нива» в останніх шести матчах не програвала, однак і виграла лише двічі. Тож команді Василя Вовка і Дениса Колчіна у поєдинку проти «Чайки» була потрібна лише перемога.

«Нива» розпочала гру без дискваліфікованого Антона Музиченка. Наша команда стартувала в такому бойовому складі: воротар Кулініч, Найко, Хохлов, Гарванко, Дударенко, Савошко, Долінський, Шаповаленко, Федосов, Шестаков, І. Маляренко. В запасі були воротар Гурідов, Менжега, Богач, А. Маляренко, Коровіков, Яськов. Гра пройшла на якісному газоні стадіону «Центральний ім. М.Х. Бруквенка», хоча і за спекотної погоди. Судив її арбітр Ігор Горбань (Одеса).

Перший тайм пройшов у гострій боротьбі. Господарі мали достатню кількість моментів, аби відкрити рахунок. Своє щастя біля чужих воріт шукала й «Нива». І знайшла його перед самою перервою. Пенальті, призначений за фол на Павлі Федосові, чітко реалізував наш майстер стандартів Володимир Савошко. 0:1!

Відео дня

Майже одразу після перерви вінничани забили вдруге. Після розіграшу штрафного удару відзначився Павло Федосов. Схоже, він зняв своє кількаматчеве безгольове прокляття. Бо, нагадаємо, Федосов вражав ціль і під час попереднього виїзного поєдинку вінничан у Калуші.

Але господарі, на жаль, досить швидко відіграли один м’яч – 1:2 на користь «Ниви». Помилками захисту скористався Січкарук.

Незабаром суперники обмінялися небезпечними гольовими моментами. Нашу команду врятувала поперечина, а небезпечний удар з близької відстані капітана вінничан Ігоря Маляренка заблокував захисник.

В середині тайму в складі вінничан замість півзахисника зявився гострий форвард Віктор Коровіков, який лише вчора відсвяткував свій День народження. Але відзначитися голом йому не судилося. 

На жаль, за 10 хвилин до фінішу «Нива» знову пропустила, на цей раз з пенальті. Воротар Артем Кулініч вгадав напрямок удару Пономаренка, майже дотягнувся до нього, але все ж не дістав. 2:2.     

«Нива» до останього боролася за перемогу. Господарі за зрив атаки вінничан навіть «заробили» червону картку. Але чисельну більшість нивівцям за кілька хвилин реалізувати не вдалося. На фініші тайму непогано пробивав Максим Яськов, який вийшов на заміну, – м’яч пройшов поруч зі штангою.

Суддя компенсував чотири хвилини. Нічого реального у цей час нашій команді досягти не вдалося. Отже, 6-я нічия «Ниви» у 9-и матчах поточного чемпіонату України (друга ліга). «Чайка» грала до кінця, випустила свіжі сили в другому таймі і врятувала гру.  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up